Ashtanga Yoga

Ashtanga

Ashtanga Yoga: η γιόγκα των «οκτώ σταδίων» έχει ως στόχο να καθαρίσει το μυαλό και το σώμα μέσω ασκήσεων, αναπνοής και συγκέντρωσης . οι asanas της Ashtanga Yoga είναι ένας συνδυασμός αερόβιων και στατικών ασκήσεων. Ο συνδυασμός αναπνοής και κίνησης, μας δίνει ηρεμία και ισορροπία, στέλνει μηνύματα στον εγκέφαλο μας ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε τις πιο δύσκολες προκλήσεις, αν είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Το αποτέλεσμα στο τέλος, είναι η δύναμη και η ισορροπία.

Το στυλ yoga του Pattabhi Jois στο Mysore προσφέρεται ως εναλλακτική επιλογή για όσους προτιμούν έναν πιο σύγχρονο τρόπο για την πρακτική της yoga.

Δύο φορές την εβδομάδα τα μαθήματα Ashtanga Vinyasa yoga γίνονται με έμφαση στη διδασκαλία της «αναπνοή της Vinyasa» σε συνδυασμό με την κίνηση. Επίσης, η σχέση μεταξύ της αναπνοής και των bandhas καθώς και η συγκέντρωση dristhi διδάσκονται υπό την επίβλεψη του δασκάλου. Στο «Πνοή Ζωής» Yoga Studio οι συμμετέχοντες στα μαθήματα ashtanga vinyasa προτείνεται να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Yoga studio the participants in ashtanga vinyasa classes are suggested to be in a good health condition.

Yoga Πνοή Ζωής

Το κέντρο μας λειτουργεί από το 2006 ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός δίνοντας έμφαση στη σωματική και ψυχική υγεία, συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων Hatha Yoga, Yoga Retreat στην Κρήτη - Ελλάδα και πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων yoga στην Κρήτη – Ελλάδα.

Τελευταία νέα

11 Μαρτίου 2016
11 Μαρτίου 2016
11 Μαρτίου 2016

Επικοινωνήστε μαζί μας

+30 2810 381420
+30 694712 2881
Αγίου Αλεξάνδρου 51,Καρτερός Ηρακλείου
pnoizois@live.com

 

Η τοποθεσία μας