Εκπαίδευσης Δασκάλων Γιόγκα στη Λευκάδα 200 ωρών

Εκπαίδευσης Δασκάλων Γιόγκα 200 ωρών στο νησί της Λευκάδας στην Ελλάδα

TeacherTraining in Lefkada
TeacherTraining in Lefkada
TeacherTraining in Lefkada
TeacherTraining in Lefkada
TeacherTraining in Lefkada
TeacherTraining in Lefkada

Για την Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι ένα ελληνικό νησί στο Ιόνιο πέλαγος που βρίσκεται στη δυτική ακτή της Ελλάδας. Είναι παγκοσμίως διάσημο για τις εκπληκτικά όμορφες παραλίες του με τα διάφανα, τιρκουάζ νερά, σε συνδυασμό με την πλούσια χλωρίδα που καλύπτει την ηπειρωτική χώρα.Στον πολύ ενημερωμένο ιστότοπο του Lefkada Slow Guide μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το νησί της Λευκάδας.

Για το Νεοχώρι

Το Νεοχώρι είναι ένα ορεινό χωριό (στα 300μ υψόμετρο), περίπου 5χλμ από το Νυδρί. Η γαλήνη και η εντυπωσιακή θέα καθώς και η απουσία καταστημάτων είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα του χωριού. Αντίθετα, υπάρχει άφθονο πράσινο, τέσσερις πηγές και μια σειρά από μονοπάτια που φροντίζει η κοινότητα του χωριού κάθε χρόνο.Το χωριό αυτό εγκαταλείφθηκε κάποτε από τους ντόπιους, όταν άρχισαν σταδιακά να πλησιάζουν τις παραθαλάσσιες περιοχές. Χρόνια αργότερα, γύρω στα τέλη της δεκαετίας του '70 και στις αρχές της δεκαετίας του '80, ανακαλύφθηκε ξανά από ανθρώπους που αναζητούσαν ένα ήσυχο μέρος κοντά στη φύση. Κάπως έτσι άρχισε να προσελκύει χίπις, καλλιτέχνες, ανθρώπους από διάφορα μέρη του κόσμου και τελικά δημιουργήθηκε μια κοινότητα.

Σήμερα μόνο λίγες από τις οικογένειες που εγκαταστάθηκαν για πρώτη φορά εκεί παραμένουν στο χωριό, αλλά νέες έχουν έρθει, δημιουργώντας ένα μείγμα ανθρώπων και πολιτισμών. Τα τελευταία χρόνια έχει ενεργοποιηθεί πολιτιστικός σύλλογος και ανακαινίστηκε το παλιό σχολείο του χωριού, όπου πραγματοποιούνται διάφορες δραστηριότητες, όπως εκθέσεις, παρουσιάσεις, προβολές ταινιών, φεστιβάλ, σεμινάρια κ.λπ. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες το χωριό φιλοξενεί πολλούς άνθρωπους από διάφορα μέρη του κόσμου.

Εκπαίδευσης Δασκάλων Γιόγκα στο νησί της Λευκάδας στην Ελλάδα

Y.T.T.C 200 ώρες 25 Ιουνίου - 22 Ιουλίου 2023

Το 200 ωρών πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων, καλύπτει σχεδόν κάθε τομέα της Γιόγκα. Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος διδάσκονται τα ακόλουθα στυλ γιόγκα στην πρακτική Yoga: Hatha Yoga, vinyasa flow yoga, yin yoga και nada yoga. Pranayama, βασικές αρχές της Φιλοσοφίας της Γιόγκα καθώς επίσης, ανατομία με έμφαση στο μυοσκελετικό σύστημα και την κινησιολογία. Επίσης ευθυγράμμιση, διαλογισμός, κάθαρση και ψαλμοί.

Οι έμπειροι δάσκαλοι γιόγκα διδάσκουν την πρακτική και εξηγούν τη θεωρία, βοηθώντας τους μαθητές να κατανοήσουν βαθιά την αρχαία γνώση και πώς να την εφαρμόσουν στην καθημερινή ζωή. Μόλις ολοκληρώσετε επιτυχώς αυτό το πρόγραμμα, θα νιώσετε μια σημαντική μεταμορφωτική εμπειρία στη ζωή σας. Θα μάθετε πώς να αρχίζετε να διδάσκετε με αυτοπεποίθηση, βοηθώντας άλλους να μάθουν για τη γιόγκα, μέσα από τη δική σας μοναδική εμπειρία και επάρκεια. Είναι ακόμα μια ευκαιρία να εντατικοποιήσετε τη δική σας πρακτική. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για όσους αναζητούν υγεία, ευτυχία, ειρήνη και αρμονία.

Το Κέντρο Γιόγκα «Breath of Life» είναι επίσημος οργανισμός από το Ελληνικό Δημόσιο. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό ινστιτούτο παγκόσμιας κλάσης για μαθητές γιόγκα και για όσους θέλουν να υιοθετήσουν τη γιόγκα ως επάγγελμα. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος Εκπαίδευσης Δασκάλων, το πιστοποιητικό χορηγείται από τη Yoga Alliance.

TeacherTraining in Lefkada
TeacherTraining in Lefkada
TeacherTraining in Lefkada
TeacherTraining in Lefkada
TeacherTraining in Lefkada
TeacherTraining in Lefkada

Πακέτο δασκάλων

Y.T.T.C 200 ώρες 25 Ιουνίου - 22 Ιουλίου 2023

Επιλογές διαμονής:

 • Τρίκλινο δωμάτιο στον Ξενώνα Foodpath, με δικό του μπάνιο
 • Δίκλινο δωμάτιο στον Ξενώνα Foodpath, με δικό του μπάνιο
 • Μονόκλινο με κοινόχρηστο μπάνιο και θέα στη θάλασσα, στον Ξενώνα ''Breath of Life''
 • Δίκλινο με κοινόχρηστο μπάνιο, στον Ξενώνα ''Breath of Life''

Τιμές κόστους

Τελική τιμή ανά άτομο:

Στον Ξενώνα Foodpath

-Τρίκλινο δωμάτιο 3.530€ (με εσωτερικό μπάνιο και A/c)


-Δίκλινο δωμάτιο 3.690€ (με εσωτερικό μπάνιο και A/c)


Στον Ξενώνα ''Breath of Life''

-Mονόκλινο δωμάτιο 4.665€ (με κοινόχρηστο μπάνιο, ανεμιστήρα οροφής, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και υπέροχη θέα θάλασσα)

-Δίκλινο δωμάτιο 3.855€ (με κοινόχρηστο μπάνιο, ανεμιστήρα οροφής, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και υπέροχη θέα θάλασσα)

*Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνονται:

 • Διαμονή 28 ημέρες/ 27 βράδια
 • 3 χορτοφαγικά γεύματα την ημέρα, με βιολογικά προιόντα από τους τοπικούς κήπους
 • Τα δίδακτρα του προγράμματος
 • Τα ηλεκτρινικά βιβλία
 • Βιντεοσκοπημένο και ηχογραφημένο διδακτικό υλικό
 • Οι εξετάσεις και το πτυχίο

Ο χώρος της πρακτικής:

 • Ανοικτό πάτωμα γιά γιόγκα μέσα στην φύση, στον χώρο του Foodpath, για την πρωινή πρακτική
 • Κλειστή αίθουσα γιόγκα για την θεωρία και την απογευματινή πρακτική, στο χώρο του ''Breath of Life''

Επιπλέον Πληροφορίες

ΠΤHΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑ:

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο στη Λευκάδα είναι αυτό της Πρέβεζας-Ακτίου (PVK), περίπου 25 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Σε περίπτωση που έρχεστε στην Ελλάδα από το εξωτερικό και προσγειώνεστε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος (ATH), μπορείτε να πάρετε λεωφορείο από τον τερματικό σταθμό λεωφορείων υπεραστικών Αθηνών «ΚΤΕΛ». Η απόσταση είναι 340 χλμ με το λεωφορείο, σχεδόν 5 ώρες συμπεριλαμβανομένου του διαλείμματος 20′ κατά μήκος του δρόμου.

Από το Αεροδρόμιο πάρτε το αστικό λεωφορείο (Χ93) ή ταξί (η τιμή του ταξί είναι περίπου 30€) για τον τερματικό σταθμό λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων Αθηνών «ΚΤΕΛ» (Διεύθυνση: Κηφισού 100, Τηλ: +30 210 5124910-11) από όπου λεωφορεία αναχωρούν για Λευκάδα. Η τιμή του εισιτηρίου απλής μετάβασης είναι 34 ευρώ.

H Iστοσελίδα του τερματικού σταθμού λεωφορείων: https://ktel-lefkadas.gr/athensΟΔΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ:

Η Λευκάδα μπορεί να είναι νησί αλλά συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με μια πλωτή γέφυρα 50 μέτρων. Έτσι, είναι εύκολο να φτάσετε στο νησί μόνο με το αυτοκίνητο, μέσω της Εθνικής Οδού 42 που είναι ένας αυτοκινητόδρομος στη βορειοδυτική Αιτωλία-Ακαρνανία, που συνδέει την πόλη της Λευκάδας με την Εθνική Οδό 5 (Αντίρριο – Άρτας – Ιωάννινα) στην Αμφιλοχία, περνώντας μέσω της πόλης της Βόνιτσας.

ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ:

Η πρώτη πόλη που θα φτάσετε μπαίνοντας στο νησί είναι η πόλη της Λευκάδας, η πρωτεύουσα και κύρια πόλη του νησιού της Λευκάδας, που βρίσκεται στο βόρειο και βορειοανατολικό τμήμα του.

Από εκεί μπορείτε να φτάσετε στο Νεοχώρι με ταξί ή λεωφορείο.

 • Σε περίπτωση που έρχεστε με αυτοκίνητο μπορείτε εύκολα να βρείτε το χωριό στους Χάρτες Google https://goo.gl/maps/H58Z952eP1BmbieFA. Η διάρκεια είναι περίπου 25-30 λεπτά μακριά από την πόλη.
 • Σε περίπτωση που πάρετε το λεωφορείο, θα πρέπει να το πάρετε από τον Τερματικό ΚΤΕΛ Λευκάδας και να πάρετε την αναχώρηση για Νυδρί. Η τιμή του εισιτηρίου κυμαίνεται από 1,60 ευρώ έως 3,40 ευρώ. Αφού φτάσετε στο Νυδρί, μπορείτε να πάρετε ταξί από εκεί για το Νεοχώρι. Υπάρχει μια στάση ταξί κοντά στο σταθμό των λεωφορείων ή μπορούμε να σας βοηθήσουμε καλώντας ένα ταξί κατόπιν αιτήματος τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα. Η τιμή του ταξί είναι περίπου 10 ευρώ.
 • Σε περίπτωση που προτιμάτε ταξί για να σας μεταφέρει σε όλη τη διαδρομή από την πόλη της Λευκάδας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε καλώντας ένα επίσης κατόπιν αιτήματος τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα. Η τιμή του ταξί είναι σε αυτή την περίπτωση περίπου 30 ευρώ.
ΑΠΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΜΕΧΡΙ ΝΥΔΡΙ, ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΗΣΙ

Τοπικά δρομολόγια με λεωφορείο: https://ktel-lefkadas.gr/en/τοπικά/

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η προκαταβολή των 600 €, (τα οποία δεν επιστρέφονται), είναι απαραίτητη για την κράτησή σας. Η αποπληρωμή θα πρεπει να γίνει μια βδομάδα πρίν την έναρξη του προγράμματος εκπαίδευσης δασκάλων yoga ή κατά την αφιξή σας στο κέντρο. Θα βρείτε τον τραπεζικό λογαριασμό για την κατάθεση στην σελίδα «επικοινωνία».

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτό το retreat μπορείτε να περάσετε την κατάθεσή σας στο επόμενο retreat.
Σε περίπτωση που κάποιος μαθητης αποχωρήσει από το πρόγραμμα για προσωπικό λόγο, το κέντρο μας «Πνοή Ζωής» δεν υποχρεούται να επιστρέψει την προκαταβολή.
Εάν η ακύρωση γίνει από το κέντρο μας «Πνοή Ζωής» η προκαταβολή θα επιστραφεί πλήρως.

Το κεντρο “Πνοη Ζωης” διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή αν δεν επιτευχθεί ο ελάχιστος αριθμός των συμμετεχόντων ή εάν κάποιο έκτακτο σημαντικό περιστατικό συμβεί που είναι περα από τον έλεγχό μας και προηγείται της έναρξης του προγράμματός. Σε αυτήν την περίπτωση, κάθε ποσό που καταβάλλεται από τον μαθητή θα επιστραφεί στο ακέραιο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Rules & Regulations

Ως Ίδρυμα έχουμε όρια και κριτήρια που χαρτογραφούνται με συγκεκριμένους κανόνες και κανονισμούς για όλα τα προγράμματά μας. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε και να αποδεχτείτε τα παρακάτω, καθώς αυτό θα διευκολύνει την ομαλή λειτουργία του επιλεγμένου προγράμματος.

1. Κάθε φοιτητής (συμμετέχων) καλείται να εκπληρώσει τις διατυπώσεις εγγραφής και να υποβάλει τις απαιτούμενες πληροφορίες πριν από την έναρξη του προγράμματος.
2. Η κράτηση για προγράμματα y.t.t.c είναι δυνατή μετά την κατάθεσή σας των 600 ευρώ.
Και για τις 7 διανυκτερεύσεις/8 ημέρες Yoga Retreat η προκαταβολή είναι 300 ευρώ.
3. Το υπόλοιπο πρέπει να καταβληθεί κατά την άφιξή σας.
4. Η πληρωμή να γίνει σε Ευρώ.
5. Η κατάθεση δεν επιστρέφεται.
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτό το retreat, μπορείτε να περάσετε την κατάθεσή σας στο παρακάτω πρόγραμμα yoga retreat ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
6. Οι συμμετέχοντες στο Y.T.T.C θα πρέπει να έχουν καλή σωματική και ψυχική υγεία. (μόνο για τα προγράμματα εκπαίδευσης)
7. Θα πρέπει να έχουν προηγούμενη εμπειρία στην πρακτική της γιόγκα και μια μαρτυρία από τον δάσκαλό του/της γιόγκα. (μόνο για τα προγράμματα εκαίδευσης)
Για τους συμμετέχοντες του 300ωρου Y.T.T.C απαιτείται το πιστοποιητικό του 200ωρου Y.T.T.C.
8. Φοιτητές που έχουν οποιοδήποτε είδος τραυματισμού ή πρόβλημα υγείας πριν την κράτηση σας προτείνουμε να επικοινωνήσουν on line με τον κύριο σύμβουλο του Κέντρου γιόγκα ''Breath of Life''. Παρακαλούμε ενημερώστε μας για το ιστορικό της υγείας σας και τη γνώμη του γιατρού σας προκειμένου να σας προσφέουμε τη φροντίδα και τη θεραπεία που είναι η καλύτερη για εσάς.
9. Οι μαθητές θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.
10. Το μάθημα θα διεξαχθεί και στις δύο γλώσσες Αγγλικά και Ελληνικά.
11. Ο μαθητής πρέπει να είναι πρόθυμος να ακολουθήσει τους κανόνες Yama ( κοινωνικοί κανόνες ) και Niyama (προσωπικός κώδικας και συμπεριφορά), που ορίζονται από τον Maharishi Pantajali (μόνο για τα εκαπιδευτικά προγράμματα).
12. Κάθε μαθητής πρέπει να ακολουθεί τον ενδυματολογικό κώδικα της λιτής, απλής και άνετης ένδυσης γιόγκα στην τάξη, χωρίς υπερβολές. (παρακαλούμε μόνο άνετα φαρδιά ρούχα κατάλληλα για άσκηση)
13. Κάθε ερώτηση που τίθεται από τους μαθητές στην τάξη πρέπει να σχετίζεται μόνο με το μάθημα.
14.Οι φοιτήτριες παρακαλούνται να ενημερώσουν όταν έχουν τη μηνιαία τους περίοδο, καθώς είναι προτιμότερο να μην εκτελούν ορισμένες στάσεις Γιόγκα αυτό το διάστημα, όπως στάση ώμου, κεφαλή, Viparitakarani και kapalabhati, Uddiyan bandha κ.λπ.
15. Όλοι οι μαθητές καλούνται να έρχονται στην τάξη τουλάχιστον 5 λεπτά πριν από το πρόγραμμα.
16. Όλοι οι σπουδαστές των Εκπαιδευτικών προγραμμάτων παρακαλούνται να μην συμμετέχουν σε άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα ή προγράμματα χόμπι κατά τη διάρκεια της εκπαλιδευσης (μόνο για εκαπιδευτικά προγράμματα).
17.Παρακαλείται κάθε μαθητής να ακολουθεί αυστηρά τους κανόνες διατροφής & διαβίωσης όπως ορίζει η Σχολή Γιόγκα ''Breath of Life'', κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης. Επίσης η χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλκοόλ και τσιγάρου απαγορεύεται κατα την διάρκεια εκπαίδευσης των μαθητών. Αυτό είναι για την ευεξία και καλυτερη απόδοση των μαθητών. (μόνο για εκπαιδευτικά προγράμματα).
18.Παρακαλώ αποφύγετε να τρώτε πικάντικο, μη χορτοφαγικό έξω, καθώς δεν βοηθά στη συγκεκριμένη πρακτική και διαδικασία, κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Οι μαθητές πρέπει να έχουν μόνο φαγητό Sattvik. (μόνο για εκπαιδευτικά προγράμματα).
19.Όλοι οι φοιτητές πρέπει να ακολουθούν την πειθαρχία και τους κανόνες του προγράμμματος. Οποιαδήποτε κακή συμπεριφορά προς άλλους μαθητές ή καθηγητές, θα θεωρείται ακράδαντα ως παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας του ιδρύματος.
20. Η αποτελεσματικότητα του μαθήματος ή της προόδου των μαθητών βασίζεται στη σωματική και πνευματική ικανότητα καθώς και
στο βιοτικό επίπεδο των μαθητών στο οποίο ζουν και υιοθετούν: ως εκ τούτου οι μαθητές πρέπει να είναι πλήρως αφοσιωμένοι και να υπακούουν σε όλους τους κανόνες και τις πειθαρχίες του γιογκικού μονοπατιού.(μόνο για τα εκαπιδευτικά).
21. Οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζονται οι μαθητές θα δοθεί με κάθε δυνατό τρόπο
22.Δεν επιτρέπονται επιπλέον δραστηριότητες στην τάξη. Για προσωπική συζήτηση και θέματα που δεν σχετίζονται με το μάθημα της Γιόγκα οι μαθητές θα έχουν ελεύθερο χρόνο εκτός μαθημάτων.
23.Τα μαθήματα κατάρτισης εκπαιδευτικών πραγματοποιούνται από ελάχιστους 8 έως 20 μαθητές κατ' ανώτατο όριο.
24. Το Yoga Center ''Breath of Life'' διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή εάν δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων ή εάν συμβεί κάποιο σημαντικό συμβάν εκτός του ελέγχου μας πριν από την έναρξη του προγράμματος. Σε αυτή την περίπτωση είτε οι φοιτητές μπορούν να κρατήσουν την κατάθεσή τους για το επόμενο επιβεβαιωμένο μάθημά μας ή οποιοδήποτε ποσό καταβάλει ο μαθητής θα επιστραφεί πλήρως.

Το Κέντρο Γιόγκα Breath of Life σας ευχαριστεί για τη συνεργασία σας στην τήρηση των παραπάνω Κανόνων και Κανονισμών.

Yoga Πνοή Ζωής

Το κέντρο μας λειτουργεί από το 2006 ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός δίνοντας έμφαση στη σωματική και ψυχική υγεία, συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων Hatha Yoga, Yoga Retreat στην Κρήτη - Ελλάδα και πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων yoga στην Κρήτη – Ελλάδα.

Τελευταία νέα

26 Απριλίου 2021
11 Μαρτίου 2016
11 Μαρτίου 2016

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παπαπέτρου Γαβαλά 99 Μεσαμπελιές 
Ηράκλειο - Κρήτη

+30 694712 2881 
 pnoizois@live.com

 

Η τοποθεσία μας