Hatha Yoga

Hatha Yoga

Η Hatha Yoga: προέρχεται από τις σανσκριτικές λέξεις «Ha» που σημαίνει ήλιος και το "Tha» που σημαίνει φεγγάρι. To "Ha" αντιπροσωπεύει την ενέργεια του ήλιου στο σύμπαν και αντιστοιχεί στη σωματική ενέργεια στον άνθρωπο. To «Tha» αντιπροσωπεύει τη σεληνιακή ενέργεια στο σύμπαν και αντιστοιχεί στη διανοητική-συναισθηματική ενέργεια στον άνθρωπο. Ο σκοπός της Hatha Yoga είναι να εξισορροπήσει αυτές τις δύο δράσεις, για ευεξία και ήρεμο μυαλό. Η Hatha Yoga ασκεί το σώμα, βελτιώνει την αναπνοή και βοηθά στη συγκέντρωση.

 

Στο «Πνοή Ζωής» Yoga Studio εκτελούνται καθημερινά μαθήματα παραδοσιακής Hatha Yoga από διάφορους πιστοποιημένους δασκάλους yoga. Asana, Pranayama, φωνητικές ασκήσεις και τεχνικές χαλάρωσης για όλα τα επίπεδα και τις ηλικίες. Ο στόχος της διδασκαλίας της Hatha Yoga εστιάζεται στην ενδυνάμωση του σώματος και την ευλυγισία, καθώς και την αυτογνωσία και την ισορροπία του νου,των συναισθημάτων και του σώματος μέσω των γιόγκικων τεχνικών. Η βασική αρχή στην παραδοσιακή Hatha Yoga είναι ο σεβασμός των ορίων του σώματος.

Yoga Πνοή Ζωής

Το κέντρο μας λειτουργεί από το 2006 ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός δίνοντας έμφαση στη σωματική και ψυχική υγεία, συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων Hatha Yoga, Yoga Retreat στην Κρήτη - Ελλάδα και πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων yoga στην Κρήτη – Ελλάδα.

Τελευταία νέα

26 Απριλίου 2021
11 Μαρτίου 2016
11 Μαρτίου 2016

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παπαπέτρου Γαβαλά 99 Μεσαμπελιές 
Ηράκλειο - Κρήτη

+30 694712 2881 
 pnoizois@live.com

 

Η τοποθεσία μας