Σχετικά με Εμάς

Μαρία Δεληγιάννη

Μαρία Δεληγιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε εκεί Ψυχολογία, Παιδαγωγική του Θεάτρου και Χορό.

Από το 1991 και για τα 15 χρόνια που ακολούθησαν, εργάστηκε ως εμψυχώτρια παιδαγωγικής θεάτρου στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Αθήνα και στην Κρήτη, καθώς και σε διάφορα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης.

Μελέτησε την ανθρώπινη συμπεριφορά, μέσα από την αντίδραση και την έκφραση του ανθρώπινου σώματος και συντόνισε σεμινάρια σωματικής έκφρασης και χαλάρωσης, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Κρήτη.

Επίσης, εκπαίδευσε ομάδες γονέων και δασκάλων στα ακόλουθα σεμινάρια «Αξίες Ζωής στην Οικογένεια», «Αξίες Ζωής στην εκπαίδευση", "Το σώμα ως εργαλείο για την έκφραση και τη μάθηση».

Επιπλέον, σπούδασε Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία στο πλαίσιο ενός προγράμματος σπουδών τεσσάρων ετών του Πανεπιστημίου της Κρήτης και είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Οικογενειακής Θεραπείας. (EFTA).

Ακόμα, εκπαιδεύτηκε στη Hatha Υogaστην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Αγγλία - Ινδία) και είναι εκπαιδεύτρια γιόγκα και η ίδια, αναγνωρισμένη από την Yoga Alliance International.

Έχει μελετήσει την Παγκόσμια Φιλοσοφία, και την ανθρώπινη εξέλιξη μέσα στο πέρασμα του χρόνου

Σήμερα, συντονίζει το «Πνοή Ζωής» πιστοποιημένο Κέντρο στο Ηράκλειο - Κρήτη. Διδάσκει γιόγκα και συντονίζει ομάδες προσωπικής ανάπτυξης, καθώς και ατομικές συνεδρίες οικογενειακής συστηματικής θεραπείας ως ψυχολόγος.

Yoga Πνοή Ζωής

Το κέντρο μας λειτουργεί από το 2006 ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός δίνοντας έμφαση στη σωματική και ψυχική υγεία, συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων Hatha Yoga, Yoga Retreat στην Κρήτη - Ελλάδα και πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων yoga στην Κρήτη – Ελλάδα.

Τελευταία νέα

11 Μαρτίου 2016
11 Μαρτίου 2016

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κτήμα Μαντηλάρι - Ηράκλειο - Κρήτη

+30 694712 2881 
 pnoizois@live.com

 

Η τοποθεσία μας