Rebirthing Yoga Retreat στο Μαντηλάρι - Κέντρο ''Αυτοανακάλυψης” - Κρήτη

Rebirthing Yoga Retreat στο Μαντηλάρι - Κέντρο Αυτοανακάλυψης - Κρήτη

7 ημέρες/6 νύχτες Rebirthing Yoga Retreat στο Μαντηλάρι Κέντρο ''Αυτοανακάλυψης

Rebirthing Yoga Retreat in Mantilari
Rebirthing Yoga Retreat in Mantilari
Rebirthing Yoga Retreat in Mantilari
Rebirthing Yoga Retreat in Mantilari
Rebirthing Yoga Retreat in Mantilari
Rebirthing Yoga Retreat in Mantilari

Το Κέντρο '' Αυτοανακάλυψης” Mantilari φιλοξενεί με χαρά το ''Rebirthing Yoga Retreat''

Φωλιασμένη στην καρδιά της Κρήτης, η μαγευτική βίλα "Mantilari" προσφέρει ένα καταφύγιο ηρεμίας μέσα σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον. Φωτισμένες από φυσικό φως, οι πολυτελείς σουίτες μας είναι προσεκτικά σχεδιασμένες για να συνδυάζουν την κομψότητα με την άνεση, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη διαμονή.

Με χωρητικότητα έως 20 άτομα, η βίλα μας περιβάλλεται από πανέμορφους αμπελώνες και δέντρα με πολλά φρούτα, παρέχοντας μια ειδυλλιακή απόδραση από τους τουριστικούς κόμβους παραμένοντας βουτηγμένη στον πλούσιο καμβά των κρητικών πολιτιστικών παραδόσεων. Οι επισκέπτες μπορούν να χαρούν τη ζεστή αγκαλιά του μεσογειακού ήλιου και να απολαύσουν αναζωογονητικές βουτιές στις παρθένες πισίνες που είναι διάσπαρτες σε όλο το κτήμα, δημιουργώντας μια όαση χαλάρωσης και αναζωογόνησης


“The Rebirthing Yoga” Retreat

Η ουσία του προγράμματός μας, «Rebirthing Yoga», στοχεύει να αντιμετωπίσει το διάχυτο αίσθημα ανασφάλειας και φόβου που χαρακτηρίζει τη σύγχρονη ύπαρξη.
Σε έναν κόσμο γεμάτο ανησυχία, η αναζήτηση της ευτυχίας είναι δύσκολο να βρεθεί.
Ωστόσο, μέσα σε όλη τη σύγχυση, η φύση παραμένει ένας ακλόνητος οδηγός, που προσφέρει μαθήματα εξέλιξης και ανανέωσης.

Το πρόγραμμα “Rebirthing Yoga” συμβαίνει μέσα στην αγκαλιά της φύσης, και εναρμονίζεται με τους ρυθμούς και τους κύκλους της. Καθώς η αστικοποίηση και η περιβαλλοντική υποβάθμιση διαβρώνουν τη σύνδεσή μας με τον φυσικό κόσμο, η ευκαιρία να βυθιστούμε στη θεραπευτική αγκαλιά της φύσης γίνεται ένα σπάνιο δώρο.

Με οδηγό τη σοφία της Μητέρας Φύσης, οι συμμετέχοντες καλούνται να ξεκινήσουν ένα μεταμορφωτικό ταξίδι αυτο-ανακάλυψης.

Η καθοδήγηση της Μαρίας Δεληγιάννη, που δημιούργησε τη μέθοδο «Rebirthing Yoga» λειτουργεί ως απαλός καταλύτης για την προσωπική εξέλιξη. Μέσα από ένα επιμελημένο συνδιασμό γιόγκα, διαλογισμού, τρχνικών ανοπνοής (απελευθερωτική αναπνοή), ψαλμωδία, ελεύθερη κίνηση, εκφραστικές τέχνες και παιχνίδι, οι συμμετέχοντες καθοδηγούνται σε μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού τους. Μεταξύ του γέλιου και της φιλίας, διεκδικούμε εκ νέου το εκ γενετής δικαίωμα μας στην ευτυχία.
Στην αγκαλιά της φύσης η ευτυχία αναδύεται αρμονικά. Εδώ, ανάμεσα στα θρόισμα των φύλλων και στα ήσυχα ρυάκια, ανακαλύπτουμε ξανά την ξεχασμένη τέχνη της αυτοεκτίμησης, σφυρηλατώντας μια βαθιά σύνδεση με τον εσώτερο εαυτό μας.

Το πρόγραμμά μας καλωσορίζει άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή καταγωγής. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία ή εξειδίκευση, απλά ελάτε με μια ανοιχτή καρδιά και με την προθυμία να εξερευνήσετε τα βάθη της ύπαρξής σας.

Rebirthing Yoga Retreat στο Μαντηλάρι

7 ημέρες/6 νύχτες Rebirthing Yoga Retreat στο Μαντηλάρι Κέντρο ''Αυτοανακάλυψης”
Διαμονή σε πολυτελείς σουίτες

Ελάτε μαζί μας στη Villa Mantilari για ένα μεταμορφωτικό ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και ανανέωσης. Αφήστε τη φύση να είναι ο οδηγός σας καθώς ξεκινάτε μία πορεία προς την ευτυχία και την ολοκλήρωση.

Το μόνο που χρειάζεστε σε αυτό το Retreat είναι:
 • Να είστε παρών
 • Να έχετε δύναμη θέλησης
 • Να έχετε αποφασιστικότητα
 • Να έχετε ανοιχτό πνεύμα
 • Να έχετε εμπιστοσύνη και πίστη
 • Να είστε απλά ο εαυτός σας

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για όλους εκείνους που, βαθιά μέσα στην καρδιά τους, επιθυμούν να ανακαλύψουν την εσωτερική τους δύναμη μεταμόρφωσης και να ξαναγεννηθούν. Η αναγέννηση διαφέρει από τη γέννησή μας στο επίπεδο της συνείδησης. Στην πρώτη περίπτωση οι γονείς μας αποφάσισαν να μας φέρουν στον κόσμο και η ψυχή μας ακολούθησε συγκαταβατικά. Με τη μέθοδο «Rebirthing Yoga» επιλέγουμε συνειδητά να ζήσουμε αυτό που επιθυμούμε. Το πρόγραμμα «Rebirthing Yoga» δίνει στο ανθρώπινο σύστημα την ευκαιρία να αναζωογονηθεί και να επαναπρογραμματιστεί.
Η Μαρία πιστεύει ότι δεν υπάρχει ελευθερία χωρίς συνειδητή πρόθεση και δράση.
Η μέθοδος «Rebirthing Yoga», στην οποία βασίζεται αυτό το πρόγραμμα, παρέχει στους συμμετέχοντες τα εργαλεία για να καθαρίσουν το φυσικό τους σύστημα, να αφαιρέσουν υποσυνείδητα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, να απελευθερώσουν τον πόνο, να αφήσουν τον φόβο και να απολαύσουν τα δώρα της παρακάτω εμπειρίας

Τα δώρα που θα λάβετε κατά τη διάρκεια του ''Rebirthing Yoga'' Retreat:
 • Ελευθερία
 • Ηρεμία
 • Ευτυχία
 • Πληρότητα
 • Επιτυχία
 • Υγεία (σωματικήκαι ψυχική)
 • Ισορροπία
7 days/6 nights Rebirthing Yoga Retreat in Mantilari
Self discovery Center accommodation in deluxe suites
7 days/6 nights Rebirthing Yoga Retreat in Mantilari
Self discovery Center accommodation in deluxe suites
7 days/6 nights Rebirthing Yoga Retreat in Mantilari
Self discovery Center accommodation in deluxe suites

Λίγα λόγια ακόμα για τη Μέθοδο ''Rebirthing Yoga''

Η Μέθοδος ''Rebirthing Yoga'' δείχνει τη συνένωση της σύγχρονης επιστημονικής έρευνας από τους τομείς της νευροεπιστήμης, της βιολογίας και της επιγενετικής με την αρχαία επιστήμη της γιόγκα.
Και οι δύο κλάδοι καταλήγουν σε μια κοινή κατανόηση του ανθρώπινου νου και της πνευματικότητας που είναι εγγενής στην ανθρώπινη φύση, αποκαλύπτοντας τις άπειρες δυνατότητές της.
Σύμφωνα με την επιστήμη και τη γιόγκα, η σωματική και ψυχική υγεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ενεργειακή μας κατάσταση. Ασυνείδητα, κουβαλάμε βαριά συναισθηματικά φορτία και ριζωμένα πρότυπα και πεποιθήσεις που δυσκολεύουν παρά εξυπηρετούν την ανάπτυξή μας. Αυτά τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα εμποδίζουν τη ροή της χαράς στη ζωή μας.

Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου αποδεικνύεται με συνέπεια όταν τα άτομα είναι πραγματικά προετοιμασμένα για αλλαγή και ανοιχτά στο να αγκαλιάσουν την ευτυχία. Λειτουργεί ως μια ολιστική διαδικασία κάθαρσης, σε επίπεδο σωματικό, συναισθηματικό και νοητικό.

Το να αντιστέκεσαι στην πρόοδο είναι σαν να εμποδίζεις τον εαυτό σου να προχωρήσει. Αλλά αν παραμείνετε περίεργοι και ενθουσιασμένοι σαν παιδί, μόνο καλά πράγματα θα συμβούν. «Η ζωή δίνει πάντα δώρα σε όσους δουλεύουν σκληρά για τον εαυτό τους με ειλικρίνεια, υπομονή και πίστη».
Η Μαρία χρησιμοποιεί τη μέθοδο ''Rebirthing Yoga'', η οποία εξελίχθηκε μέσα από χρόνια επιτυχημένων πειραματισμών. Η μέθοδος αυτή ενσωματώνει απρόσκοπτα την ψυχολογία, τη γιόγκα, τον διαλογισμό, τη σωματική εμπειρία και την ενεργειακή θεραπεία.

Μέσω εξατομικευμένων τεχνικών που παρουσιάζονται σε καθημερινά εργαστήρια, η Μαρία καθοδηγεί απαλά τους συμμετέχοντες να απελευθερώσουν μπλοκαρισμένη ενέργεια από το σώμα και κάθε ξεπερασμένο νοητικό προγραμματισμό που εμποδίζει την προσωπική ανάπτυξη.

Στη μέθοδο ''Rebirthing Yoga'', δεν είναι το σώμα που υφίσταται θάνατο και αναγέννηση, αλλά η ενέργεια μέσα μας. Καθώς η ενέργεια μετατοπίζεται, ολόκληρη η ύπαρξή μας μεταμορφώνεται. Η διαδικασία είναι ανώδυνη, αβίαστη και εύκολα πλοηγήσιμη για όσους παραμένουν ανοιχτοί.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να καθορίσουν την έκταση του ταξιδιού τους με τη μέθοδο ''Rebirthing Yoga''. Ανεξάρτητα από το μονοπάτι που έχουν επιλέξει, η ενέργειά τους θα επιφέρει αναμφίβολα βαθύ μετασχηματισμό μετά από αυτό το πρόγραμμα.

Η Μαρία πιστεύει ότι όλοι έχουν ένα ισχυρό πνευματικό μέρος. Είναι ενθουσιασμένη που βοηθά τους ανθρώπους να το βρουν κατά τη διάρκεια του προγράμματός της και να τους βοηθήσει να αλλάξουν προς το καλύτερο.

“Rebirthing Yoga Retreat” στο Μαντηλάρι

19-25 Οκτωβρίου
26 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου
2-8 Νοεμβρίου

8:00-8:30

Πρωινός Διαλογισμός

Ξεκινα την μέρα σου με έναν γαλήνιο κατευθυνόμενο

08:30-10:00

Μάθημα Γιόγκα

Sτέντωσε και ενδυνάμωσε το σώμα σου

10:00-11:00

Πλήρες πρωινό

Ελέυθερος χρόνος

Απόλαυσε το κολύμπι και προεραιτικά εξωτερικές δραστηριότητες ή απλά απόλαυσε το χρόνο με τον εαυτό σουή με άλλους

17:00-19:00

Εργαστήριο σωματικής εμπειρίας “στα ίχνη της μνήμης του σώματος”

Συνεδρίες αυτο-επίγνωσης, συνεδρίες θεαρπευτικής Γιόγκα, δημιουργικές δραστηριότητες, τεχνικές διαλογισμού και χαλάρωσης, καθαρισμός των ενεργειακών κέντρων, Γιιόγκα Νίντρα, (βαθιά χαλαρωτική άσκηση) εργαστήρι δημιουργίας προσωπικού μάντρα

19:00-20:00

Δείπνο

Τιμές κατά άτομο:

Διαμονή σε διπλή σουίτα με δίκλινο ή με 4 κρεβάτια για 2-4 άτομα
2.200€ το (άτομο)

Διαμονή σε δίκλινο διαμέρισμα ή διαμέρισμα με 2 κρεβάτια για 1 άτομο 2.700€ το (άτομο)

*Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν:

 • 7 ημέρες/6 νύχτες διαμονή σε πολυτελή σουίτες
 • Ημιδιατροφή: (πλήρες πρωινό και ένα παραδοσιακό γεύμα)
 • Καθημερινό πρόγραμμα ''Rebirthing Yoga”
 • Πισίνα και θερμαινόμενη πισίνα
 • Τραπέζι του πινγκ πονγκ
 • Γήπεδο τέννις
 • Γυμναστήριο εξοπλισμένο με διάφορους τύπους ελαστικών και προπονητή πολλαπλών λειτουργιών
 • Καθημερινή καθαριότητα
 • Wi-Fi
 • Βραδιά οινογευσίας
 • Εμπειρία μαγειρικής μαζί
 • Μια εκδρομή σε μια κοντινή παραλία
 • Μεταφορά από το αεροδρόμιο σε συγκεκριμένο ωράριο

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η προκαταβολή του 35% της συνολικής τιμής, είναι απαραίτητη για την κράτησή σας. Η αποπληρωμή θα πρεπει να γίνει πρίν την έναρξη του προγράμματος ή κατά την αφιξή σας στο κέντρο. Θα βρείτε τον τραπεζικό λογαριασμό για την κατάθεση στην σελίδα «επικοινωνία».

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτό το retreat υπάρχει δυνατότητα επιστροφής της προκαταβολής μέχρι και 40 μέρες πριν από την έναρξη του retreat.
Σε περίπτωση που κάποιος αποχωρήσει από το πρόγραμμα για προσωπικό λόγο, το κέντρο μας «Πνοή Ζωής» δεν υποχρεούται να επιστρέψει την προκαταβολή.
Εάν η ακύρωση γίνει από το κέντρο μας «Πνοή Ζωής» η προκαταβολή θα επιστραφεί πλήρως.

Το κέντρο “Πνοή Ζωής” διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή αν δεν επιτευχθεί ο ελάχιστος αριθμός των συμμετεχόντων ή εάν κάποιο έκτακτο σημαντικό περιστατικό συμβεί που είναι περα από τον έλεγχό μας και προηγείται της έναρξης του προγράμματός. Σε αυτήν την περίπτωση, κάθε ποσό που καταβάλλεται από τον μαθητή θα επιστραφεί στο ακέραιο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΟΡΟΙ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Ως Ίδρυμα έχουμε όρια και κριτήρια που χαρτογραφούνται με συγκεκριμένους κανόνες και κανονισμούς για όλα τα προγράμματά μας. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε και να αποδεχτείτε τα παρακάτω, καθώς αυτό θα διευκολύνει την ομαλή λειτουργία του επιλεγμένου προγράμματος.

1. Κάθε συμμετέχων καλείται να εκπληρώσει τις διατυπώσεις εγγραφής και να υποβάλει τις απαιτούμενες πληροφορίες πριν από την έναρξη του προγράμματος.
2. Η κράτηση για το retreat είναι δυνατή μετά την κατάθεσή σας του 35% της συνολικής τιμής.
3. Το υπόλοιπο πρέπει να καταβληθεί κατά την άφιξή σας.
4. Η πληρωμή να γίνει σε Ευρώ.
5. Η πιθανή ακύρωση είναι αποδεκτή μέχρι και 40 μέρες πριν απο την έναρξη του reatreat, αλλίως η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
6. Οι συμμετέχοντες που έχουν οποιοδήποτε είδος τραυματισμού ή πρόβλημα υγείας πριν την κράτηση σας προτείνουμε να επικοινωνήσουν on line με τον κύριο σύμβουλο του Κέντρου γιόγκα ''Breath of Life''. Παρακαλούμε ενημερώστε μας για το ιστορικό της υγείας σας και τη γνώμη του γιατρού σας προκειμένου να σας προσφέουμε τη φροντίδα και τη θεραπεία που είναι η καλύτερη για εσάς.
7. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.
8. Το μάθημα θα διεξαχθεί και στις δύο γλώσσες Αγγλικά και Ελληνικά.
9. Όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να έρχονται στην τάξη τουλάχιστον 5 λεπτά πριν από το πρόγραμμα.
10.Το retreat πραγματοποιείται με ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων 6 και ανώτατο όριο 20.
11. Το Yoga Center ''Breath of Life'' διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή εάν δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων ή εάν συμβεί κάποιο σημαντικό συμβάν εκτός του ελέγχου μας πριν από την έναρξη του προγράμματος. Σε αυτή την περίπτωση οι συμμετέχοντες μπορούν να κρατήσουν την προκαταβολή τους για το επόμενο επιβεβαιωμένο retreat ή να απαιτήσουν την επιστροφή της προκαταβολής τους.

Το Κέντρο Γιόγκα Breath of Life σας ευχαριστεί για τη συνεργασία σας στην τήρηση των παραπάνω Κανόνων και Κανονισμών.

Yoga Πνοή Ζωής

Το κέντρο μας λειτουργεί από το 2006 ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός δίνοντας έμφαση στη σωματική και ψυχική υγεία, συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων Hatha Yoga, Yoga Retreat στην Κρήτη - Ελλάδα και πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων yoga στην Κρήτη – Ελλάδα.

Τελευταία νέα

26 Απριλίου 2021
11 Μαρτίου 2016
11 Μαρτίου 2016

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παπαπέτρου Γαβαλά 99 Μεσαμπελιές 
Ηράκλειο - Κρήτη

+30 694712 2881 
 pnoizois@live.com

 

Η τοποθεσία μας