ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ / PERSONAL DATA

Ειδοποίηση προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Γνωρίζουμε ότι ενδιαφέρεστε για τα προσωπικά σας δεδομένα και για το πώς χρησιμοποιούνται και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ & ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (εφεξής καλούμενη η «Εταιρεία» ή «Πνοή Ζωής») χρησιμοποιεί προσεκτικά τα προσωπικά σας δεδομένα. Η παρούσα ειδοποίηση περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη, χρήστη και των μελών – πελατών της εταιρείας μας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε, γιατί τα συλλέγουμε, πως τα χρησιμοποιούμε και ποια είναι τα δικαιώματά σας. Η διαχείριση της πληροφορίας που λαμβάνεται καθώς επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος, καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Καθώς διαβάζετε την παρούσα ειδοποίηση, παρακαλούμε να θυμάστε ότι ισχύει για την ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ & ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε με τις χρησιμοποιούμενες από εμάς πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων και ενημερώστε μας εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση pnoizois@live.com.

Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την παρούσα ειδοποίηση όσο το δυνατόν πιο απλή και κατανοητή.

Ποιος συλλέγει;

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται από εσάς είτε συλλέγονται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ & ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, επί της οδού Αγ. Αλεξανδρου 51 Καρτερός, ελέγχονται από την ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ και οποιαδήποτε εταιρεία ανήκει ή / και ελέγχεται άμεσα ή έμμεσα από την ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ και τις συνδεδεμένες εταιρείες της, με τις οποίες αλληλεπιδράτε ή έχετε μια σχέση (Υπεύθυνος Επεξεργασίας).

Η παρούσα ειδοποίηση προστασίας προσωπικών δεδομένων εφαρμόζεται για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει η Εταιρεία σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Μάθετε περισσότερα για μας στο https://www.yoga-breathoflife.com/yoga-crete/index.php/el/

Η παρούσα ειδοποίηση προστασίας προσωπικών δεδομένων εφαρμόζεται επίσης για το περιεχόμενο των υπηρεσιών μάρκετινγκ της Εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων προσφορών και διαφημίσεων για τις υπηρεσίες της Εταιρείας, τις οποίες εμείς (ή ο πάροχος υπηρεσιών που ενεργεί για λογαριασμό μας) σας στέλνουμε σε ιστότοπους, πλατφόρμες και εφαρμογές τρίτων βασιζόμενοι στις δικές σας πληροφορίες χρήσης διαδικτύου. Οι ιστοσελίδες, πλατφόρμες και εφαρμογές τρίτων έχουν γενικά τη δική τους ειδοποίηση προστασίας προσωπικών δεδομένων και τους όρους χρήσης και σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτές πριν χρησιμοποιήσετε τις ανωτέρω ιστοσελίδες.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγονται;

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγονται;
Ως «δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα» ή «προσωπικά δεδομένα» νοείται κάθε πληροφορία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την άμεση ή έμμεση αναγνώριση συγκεκριμένου ατόμου («υποκείμενο των δεδομένων»).

Δεν απαιτείται να παρέχετε στην Εταιρεία τα προσωπικά δεδομένα που ζητάμε, αλλά αν επιλέξετε να μην το πράξετε, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ή μην μπορέσουμε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ή να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε ερωτήματα μπορεί να έχετε.

Μπορούμε να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα από διάφορες πηγές. Αυτό περιλαμβάνει:

  • Προσωπικά δεδομένα που μας δίνετε απευθείας
  • Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε αυτόματα και
  • Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από άλλες πηγές.

Ο ανωτέρω αναφερόμενος ορισμός περιλαμβάνει και προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται εκτός σύνδεσης (συμπεριλαμβανομένης και της τηλεφωνικής επικοινωνίας), ενέργειες απευθείας εμπορικής προώθησης, διαγωνισμούς, λαχειοφόρες αγορές και μέσω διαδικτυακών ιστότοπων, εφαρμογών και επώνυμων ιστοσελίδας σε πλατφόρμες και εφαρμογές τρίτων μερών, που έχουν πρόσβαση ή χρησιμοποιούνται μέσω πλατφόρμων τρίτων.

Ενδέχεται να σας ζητηθεί να δώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας. Οι ανωτέρω υπεύθυνοι επεξεργασίας κοινών δεδομένων μπορούν να μοιράζονται αυτά τα προσωπικά δεδομένα μεταξύ τους και να τα χρησιμοποιούν κατά τρόπο συνεπή με την παρούσα ειδοποίηση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μπορούμε επίσης να τα συνδυάσουμε με άλλες πληροφορίες για τη βελτίωση των υπηρεσιών, του περιεχομένου και της διαφήμισης.

Τρόποι με τους οποίους συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Μπορούμε να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα από διάφορες πηγές. Αυτό περιλαμβάνει:

  • Προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε απευθείας. Συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των υπηρεσιών μας από εσάς, όπως οι τύποι περιεχομένου τους οποίους βλέπετε ή ασχολείστε, ή τη συχνότητα και τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σας. Συλλέγουμε επίσης τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά την εγγραφή σας σε ενημερωτικό δελτίο μάρκετινγκ (newsletter), την ολοκλήρωση μιας έρευνας ή την εγγραφή ενός λογαριασμού, προκειμένου να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις υπηρεσίες μας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να ζητήσουμε προσωπικά δεδομένα, όπως το όνομα, το φύλο, την ημερομηνία γέννησής σας, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου ή τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Επίσης μπορούν να συλλέγουν "ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων" για εσάς με τη ρητή συγκατάθεσή σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ειδικές κατηγορίες δεδομένων που συλλέγουμε και τον τρόπο χρήσης τους, παρακαλούμε ανατρέξτε στην αντίστοιχη ενότητα παρακάτω.

  • Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε αυτόματα. Λαμβάνουμε επίσης και αποθηκεύουμε ορισμένα είδη προσωπικών δεδομένων όποτε αλληλεπιδράτε μαζί μας διαδικτυακά. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε cookies και τεχνολογίες παρακολούθησης για να λάβουν προσωπικά δεδομένα όταν το πρόγραμμα περιήγησης σας εισέρχεται στον ιστότοπο ή τις διαφημίσεις μας ή σε άλλο περιεχόμενο που εξυπηρετείται από ή για λογαριασμό της Εταιρείας σε άλλες ιστοσελίδες. Τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται επίσης όταν αναζητάτε, δημοσιεύετε, συμμετέχετε σε διαγωνισμό ή ερωτηματολόγιο ή επικοινωνείτε με τις ομάδες εξυπηρέτησης πελατών μας. Παραδείγματα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP, τα στοιχεία θέσης, πληροφορίες εντοπισμού, πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή και τη σύνδεση, όπως τύπος και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, ρύθμιση ζώνης ώρας, τύπους και εκδόσεις plug-in του προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και ιστορικό αιτήσεων συμμετοχής στα προγράμματά μας - τις οποίες η Εταιρεία συγκεντρώνει και συνδυάζει ορισμένες φορές με παρόμοιες πληροφορίες από άλλους καταναλωτές. Κατά τη διάρκεια ορισμένων περιηγήσεων σας στην ιστοσελίδα της Εταιρείας μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία λογισμικού για τη μέτρηση και τη συλλογή πληροφοριών για τις συνεδριάσεις, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου απόκρισης της ιστοσελίδας μας, των τυχόν σφαλμάτων λήψης, της διάρκειας των επισκέψεων σε ορισμένες ιστοσελίδες, των πληροφοριών αλληλεπίδρασης της ιστοσελίδας και των μεθόδων που χρησιμοποιούνται για την περιήγηση όταν αποχωρείτε από την ιστοσελίδα μας. Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε τεχνικές πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε τη συσκευή σας για λόγους πρόληψης από περιπτώσεις απάτης και για διαγνωστικούς σκοπούς.
  • Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από άλλες πηγές. Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από άλλες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των αξιόπιστων συνεργασιών μας με τρίτους και όποτε δραστηριοποιείστε σε λογαριασμούς της Εταιρείας σε πλατφόρμες τρίτων: Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργικότητα "Μου αρέσει" στο Facebook ή τη λειτουργία +1 στο Google+. Επιπλέον, λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις σας και άλλων επισκεπτών με τη διαφήμισή μας, προκειμένου να κρίνουμε εάν η διαφήμισή μας είναι σχετική και επιτυχημένη. Επίσης, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς και τις δραστηριότητές σας από τρίτους, όταν προσφέρουμε από κοινού υπηρεσίες ή από παρόχους εμπλουτισμού δεδομένων τρίτων, που ενδέχεται να παράσχουν πληροφορίες στην Εταιρεία σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε.
Πότε και γιατί συλλέγουμε ;

Ορισμένες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων, όπως η φυλή, η εθνικότητα, τα πολιτικά φρονήματα, η θρησκεία, η υγεία, τα γενετικά ή βιομετρικά δεδομένα, τα δεδομένα της σεξουαλικότητας, ταξινομούνται ως «ειδικές κατηγορίες δεδομένων» και επωφελούνται από την πρόσθετη προστασία βάσει της ελληνική και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων (ΓΚΠΔ).

Περιορίζουμε τις περιστάσεις, στις οποίες συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τις ανωτέρω ειδικές κατηγορίες δεδομένων.

Η Εταιρεία συλλέγει μερικές φορές δεδομένα σχετικά με την υγεία σας, όπως ιστορικό ασθενειών ή τραυματισμών, συνταγογραφημένες αγωγές, αλλεργίες, διατροφικές συνήθειες, δυσανεξίες, για να σας στείλει προσαρμοσμένες διαφημίσεις και σχετικές προσφορές. Η Εταιρεία συλλέγει και χρησιμοποιεί μόνο αυτά τα προσωπικά δεδομένα, για τα οποία μας έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας για να το πράξουμε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έχετε ζητήσει υπηρεσίες που δεν αφορούν άμεσα τη συλλογή ειδικών κατηγοριών προσωπικών δεδομένων, αλλά μπορεί να υποδηλώνουν ή να προτείνουν τη θρησκεία σας, την υγεία σας ή άλλες ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων.

Για να περιγράψουμε τις περιπτώσεις, στις οποίες η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων παραθέτουμε τα ακόλουθα παραδείγματα:

  • Η Εταιρεία συλλέγει δεδομένα σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες, αλλεργίες ή δυσανεξίες, ώστε να σας προσφέρει κατά τη διαμονή σας τα κατάλληλα γεύματα και πιο ασφαλή πρακτική εξάσκηση. Μπορούμε επίσης να τοποθετήσουμε cookies στην ιστοσελίδα εγγραφής που καταγράφει και αυτές τις πληροφορίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες δημιουργίας προφίλ της Εταιρείας, παρακαλούμε ανατρέξτε στο σχετικό κεφάλαιο σχετικά με το προφίλ.
Πώς προστατεύουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών;

Κατανοούμε τη σημασία της λήψης πρόσθετων προφυλάξεων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της ασφάλειας των παιδιών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Εταιρείας.

Η ιστοσελίδα της Εταιρείας έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για χρήση από ενήλικες και η πρόσβαση στην ιστοσελίδα της απαγορεύεται σε χρήστες κάτω των 16 ετών.

Εάν είστε παιδί κάτω από την ηλικία όπου απαιτείται γονική συναίνεση στη χώρα σας, θα πρέπει να ελέγξετε τους όρους αυτής της ειδοποίησης περί προστασίας προσωπικών δεδομένων με τον γονέα ή τον κηδεμόνα σας για να βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε και τις αποδεχτείτε. Αν ανακαλύψουμε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικά δεδομένα από ένα παιδί χωρίς τη συγκατάθεση ενός γονέα ή κηδεμόνα, όπου θα έπρεπε να έχει αποκτηθεί τέτοια συναίνεση, θα διαγράψουμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα το συντομότερο δυνατόν.

Ορισμένες φορές χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διεξάγουμε ελέγχους επαλήθευσης ηλικίας και να επιβάλουμε τους περιορισμούς ηλικίας που απαιτείται.

Για ποιο σκοπό χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας;

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για συγκεκριμένους και περιορισμένους σκοπούς. Για παράδειγμα, για να επεξεργαστούμε τις πληρωμές σας, να αξιολογήσουμε και να χειριστούμε τυχόν παράπονα, να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες, τις μεθόδους επικοινωνίας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας, να προσφέρουμε σε εσάς εξατομικευμένες υπηρεσίες, επικοινωνίες και στοχοθετημένη διαφήμιση, όπως και συστηνόμενες υπηρεσίες.

Δημιουργούμε επίσης προφίλ αναλύοντας τις πληροφορίες σχετικά με την πλοήγησή σας, τον τρόπο αναζήτησης και τις αλληλεπιδράσεις σας με τις υπηρεσίες μας, δημιουργώντας κατηγορίες, δηλαδή ομάδες που έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά, και τοποθετώντας τα προσωπικά σας δεδομένα σε μια ή περισσότερες κατηγορίες.

Επιπλέον, η Εταιρεία ενδέχεται να επεξεργασθεί τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένα μέσα. Αυτόματη απόφαση είναι μια απόφαση που γίνεται αποκλειστικά με αυτόματα μέσα, όπου κανένας άνθρωπος δεν συμμετέχει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων που σχετίζεται με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για να επεξεργαστούμε τις πληρωμές σας, αν χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες μας, να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας σας.
  • Για να επεξεργαστούμε και να επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου απαντήσουμε στα αιτήματα και ερωτήματά σας ή να αξιολογούμε και να χειριζόμαστε τυχόν παράπονα σας.
  • Για να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες, τις μεθόδους επικοινωνίας και λειτουργικότητας της ιστοσελίδας μας.
  • Για τους σκοπούς των διαγωνισμών ή των προωθητικών ενεργειών στις οποίες έχετε συμμετάσχει.
  • Για να σας κοινοποιούμε πληροφορίες και να διαχειριζόμαστε την εγγραφή ή / και τη συνδρομή σας στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) ή σε άλλες επικοινωνίες.
  • Για να διαχειριστούμε τις καθημερινές επιχειρηματικές μας ανάγκες όσον αναφορά στη συμμετοχή σας στους διαγωνισμούς, τις κληρώσεις ή τις διαφημιστικές μας ενέργειες ή τα αιτήματά σας.
  • Για να εξακριβώσουμε την ταυτότητα των ατόμων που επικοινωνούν μαζί μας τηλεφωνικά, με ηλεκτρονικά μέσα ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
  • Για σκοπούς εσωτερικής κατάρτισης και διασφάλισης ποιότητας.
  • Για να κατανοήσουμε και να αξιολογήσουμε τα συμφέροντα, τις επιθυμίες και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών, να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας, τις τρέχοντες υπηρεσίες μας και / ή να αναπτύξουμε νέες υπηρεσίες.
  • Για να παρέχουμε σε εσάς εξατομικευμένες επικοινωνίες και στοχοποιημένη (άμεση ή έμμεση) διαφήμιση καθώς και συστάσεις υπηρεσιών.

Όταν συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω ή για άλλους σκοπούς, θα σας ενημερώσουμε πριν ή κατά τη στιγμή της συλλογής.

Όπου ενδείκνυται, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σε περίπτωση που έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για τις ενέργειες επεξεργασίας, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχουμε έννομο συμφέρον για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έννομο συμφέρον μπορεί να υπάρχει, για παράδειγμα, όταν εγγραφείτε ως μέλος στην ιστοσελίδα μας, οπότε χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγονται για τη διεξαγωγή αναλύσεων δεδομένων για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας. Η επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων ένεκα εννόμου συμφέροντός μας θα χρησιμοποιηθεί μόνο όταν είναι απαραίτητο να επιτευχθεί το έννομο αυτό συμφέρον, όπως για παράδειγμα προκειμένου να βοηθήσει στην εκτέλεση μιας σύμβασης ή για να βελτιστοποιήσει μια υπηρεσία και δεν υπερισχύει των δικαιωμάτων σας ως φυσικού προσώπου. Το ανωτέρω έννομο συμφέρον θα στηρίζεται μόνο σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει λιγότερο επιβλαβής τρόπος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι στην περίπτωση που χρησιμοποιείται έννομο συμφέρον ως βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, θα τηρούμε τα στοιχεία αυτά και έχετε το δικαίωμα να αναζητήσετε αυτές τις πληροφορίες.


Προφίλ

Η Εταιρεία χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για να δημιουργήσουμε προφίλ. Δημιουργούμε προφίλ αναλύοντας τις πληροφορίες σχετικά με την πλοήγησή σας, τον τρόπο αναζήτησης και τις αλληλεπιδράσεις σας με την εταιρεία μας, δημιουργώντας κατηγορίες, δηλαδή ομάδες που έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά, και τοποθετώντας τα προσωπικά σας δεδομένα σε μια ή περισσότερες κατηγορίες. Αυτές οι κατηγορίες χρησιμοποιούνται από την Εταιρεία για την εξατομίκευση της ιστοσελίδας και των επικοινωνιών μας προς εσάς (όπως η παρουσίαση σχετικού περιεχομένου σε εσάς όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας ή σε ένα ενημερωτικό δελτίο μας προς εσάς) και να εμφανίζονται σχετικές προσφορές και διαφημίσεις της Εταιρείας στον ιστότοπό μας και μέσω δικτυακών τόπων τρίτων. Οι ως άνω κατηγορίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικές καμπάνιες τρίτου στον ιστότοπο της Εταιρείας.

Η Εταιρεία δημιουργεί προφίλ με τα δεδομένα σας, όπου έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας για να το πράξουμε αυτό. Για παράδειγμα, με την αποδοχή της ρύθμισης των cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο διαδίκτυο ή την εγγραφή σε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (newsletters).

Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για να εμποδίσετε την περαιτέρω χρήση των προσωπικών σας δεδομένων με αυτόν τον τρόπο ανά πάσα στιγμή αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, δείτε την ενότητα της ειδοποίησης Cookies ή καταργώντας την εγγραφή σας για τη χρήση της διεύθυνσής σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν έχετε συνδεθεί στον ιστότοπό μας ή έχετε εγγραφεί στην υπηρεσία των ενημερωτικών δελτίων μάρκετινγκ (newsletters).


Για παράδειγμα:

  • Η Εταιρεία συλλέγει δεδομένα, με τη συγκατάθεσή σας, από:

o Τον ιστότοπό μας, σχετικά με το τι βλέπετε και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με το περιεχόμενό μας.

o Τη ψηφιακή διαφήμισή μας που σας παρέχουμε σε κοινωνικές πλατφόρμες και ιστότοπους άλλων εκδοτών και

o Έντυπα που συμπληρώνετε διαδικτυακά και μας αποστέλλετε πληροφορίες για τα ενδιαφέροντά σας.

  • Παρακολουθούμε επίσης τις υπηρεσίες τις οποίες επιλέγετε στις προβαλλόμενες αγγελίες μας και ακολούθως επιλέγετε να συμμετάσχετε.
  • Αν έχετε ζητήσει να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς, παρακολουθούμε αν ανοίγετε, διαβάζετε ή περιηγείστε στο περιεχόμενο για να δείτε τι σας ενδιαφέρει, ώστε να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε περισσότερο περιεχόμενο, το οποίο πιστεύουμε ότι είναι πιο πιθανό να απολαύσετε.
  • Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να κατηγοριοποιήσουμε όσα σας αρέσουν ή δεν σας αρέσουν. Για παράδειγμα, μπορούμε να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο του ιστοτόπου μας όταν επισκέπτεστε τις υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο.
  • Με βάση τις πληροφορίες προφίλ, μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε διαφήμιση που νομίζουμε ότι θα σας αρέσει και θέλετε να δείτε, καθώς βλέπετε περιεχόμενο από εμάς ή από το δίκτυο εκδοτών μας, το οποίο διαφημίζουμε.
  • Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που έχετε παράσχει σε επιλεγμένους τρίτους και έχετε δώσετε τη συγκατάθεσή σας για κοινή χρήση, όπως η ηλικία, το φύλο, ο τρόπος ζωής και τα ευρύτερα ενδιαφέροντά σας, προκειμένου να εντοπίσουμε άτομα που νομίζουμε ότι έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με εσάς και πιστεύουμε ότι θα σας ενδιέφερε παρόμοια διαφήμιση.

Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Εταιρεία ενδέχεται να επεξεργασθεί τα προσωπικά σας δεδομένα με αυτοματοποιημένα μέσα. Αυτόματη απόφαση είναι μια απόφαση που γίνεται μόνο με αυτόματα μέσα, όπου κανένας άνθρωπος δεν συμμετέχει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων που σχετίζεται με τα προσωπικά σας δεδομένα.


Δεν θα λάβουμε αποφάσεις βασισμένες αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένες διαδικασίες λήψης αποφάσεων που έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε εσάς. Στην περίπτωση που το κάνουμε αυτό, θα σας ειδοποιούμε και θα σας παρέχουμε σαφείς πληροφορίες σχετικά με την απόφασή μας να βασιστούμε στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία για να λάβουμε την απόφασή μας και το έννομο συμφέρον για να το πράξουμε. Για παράδειγμα, η Εταιρεία επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με αυτοματοποιημένα μέσα μόνο εάν είναι απαραίτητο για την σύναψη ή την εκτέλεση της σύμβασης μαζί σας ή όταν έχετε δώσει ρητή συγκατάθεση.

Έχετε το δικαίωμα να μην υποβάλλεσθε σε μια απόφαση που βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία και η οποία παράγει νομικά ή άλλα σημαντικά αποτελέσματα σε εσάς. Συγκεκριμένα, έχετε το δικαίωμα:

  • να αποκτήσετε ανθρώπινη παρέμβαση
  • να εκφράσετε την άποψή σας
  • να λάβετε εξήγηση για την απόφαση που επιτεύχθηκε μετά από την αυτοματοποιημένη αξιολόγηση
  • να αμφισβητήσετε μια τέτοια απόφαση.
Με ποιον θα μοιραστούν τα προσωπικά σας δεδομένα;

Με ποιον θα μοιραστούν τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η Εταιρεία δεν κοινοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα, παρά μόνο σε επιλεγμένους τρίτους και για συγκεκριμένους σκοπούς. Για παράδειγμα, μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους παρόχους υπηρεσιών, άλλους τρίτους, στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Τρίτοι - πάροχοι υπηρεσιών. Προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τα αιτήματά σας, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, να ολοκληρώσουμε τις παραγγελίες σας, να απονείμουμε κουπόνια, να σας δώσουμε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε κληρώσεις ή να προβείτε σε διάφορες άλλες ενέργειες, υπηρεσίες και υλικά διαθέσιμα σε εσάς μέσω του ιστοτόπου μας. Κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών που εκτελούν καθήκοντα εκ μέρους μας, όπως εταιρείες που: φιλοξενούν ή λειτουργούν την ιστοσελίδα της Εταιρείας, διεκπεραιώνουν πληρωμές, αναλύουν δεδομένα, παρέχουν εξυπηρέτηση πελατών, ταχυδρομικές υπηρεσίες ή υπηρεσίες παράδοσης και χορηγούς ή άλλους τρίτους που συμμετέχουν ή διαχειρίζονται τις προωθητικές μας ενέργειες. Οι ανωτέρω έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, αλλά δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για άλλους σκοπούς. Επιπλέον, οφείλουν να επεξεργάζονται αυτά τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα ειδοποίηση προστασίας προσωπικών δεδομένων και όπως επιτρέπεται από την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.
  • Άλλοι τρίτοι. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν επίσης από εμάς ή από κοινού με τους χορηγούς μας, τους διαφημιστές μας, τα δίκτυα διαφήμισης, τους διαφημιστικούς μας διακομιστές, τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και τις εταιρείες αναλύσεων ή άλλους τρίτους, σε σχέση με το μάρκετινγκ, την προώθηση, τον εμπλουτισμό δεδομένων και άλλες προσφορές, καθώς και πληροφορίες για τις υπηρεσίες.
Διεθνείς διαβιβάσεις δεδομένων

Διεθνείς διαβιβάσεις δεδομένων

Η Εταιρεία δεν κοινοποιεί προσωπικά δεδομένα σε ξένες χώρες εντός ή εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από κακή χρήση, παρεμβολές, απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή αποκάλυψη.

Τα μέτρα μας περιλαμβάνουν την εφαρμογή κατάλληλων ελέγχων πρόσβασης, την επένδυση στις πιο πρόσφατες δυνατότητες ασφάλειας πληροφοριών για την προστασία των συστημάτων πληροφορικής που προσφέρουμε και την εξασφάλιση κρυπτογράφησης προσωπικών δεδομένων όποτε είναι δυνατόν.

Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο στους υπαλλήλους και τους αντιπροσώπους μας σε βάση αναγκαίας γνώσης και υπόκειται σε αυστηρές συμβατικές υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας όταν υποβάλλονται σε επεξεργασία από τρίτους.

Πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όσο το χρειαζόμαστε για το σκοπό για τον οποίο υποβάλλονται σε επεξεργασία.

Για παράδειγμα, όταν υποβάλλεται ηλεκτρονική δήλωση για την παροχή των υπηρεσιών μας, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα που σχετίζονται με την συμμετοχή σας στα προγράμματά μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εκτελέσουμε την συγκεκριμένη συμμετοχή και ακολούθως θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για μια περίοδο που μας επιτρέπει να χειριστούμε ή να απαντήσουμε σε τυχόν παράπονα, ερωτήματα ή ανησυχίες σχετικά με την εν λόγω συμμετοχή σας.

Τα δεδομένα σας μπορούν επίσης να διατηρηθούν για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας μαζί μας και να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε οποιεσδήποτε παροχές ανταποδοτικότητας που προορίζονται για εσάς.

Διατηρούμε τα αναγνωρίσιμα δεδομένα που συλλέγουμε κατευθείαν για σκοπούς στοχευμένης διαφήμισης για όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια εφαρμόζουμε μέτρα για να τα διαγράψουμε οριστικά.

Θα εξετάσουμε ενεργά τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε και θα τα διαγράψουμε με ασφάλεια ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα τα ανωνυμοποιήσουμε, όταν δεν υπάρχει πλέον νομική, επιχειρηματική ή καταναλωτική ανάγκη να διατηρηθούν.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε ορισμένα δικαιώματα σχετικά με την επεξεργασία αυτών, που μπορείτε να τα ασκήσετε οποτεδήποτε, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση pnoizois@live.com

Το δικαίωμα ενημέρωσης. Έχετε το δικαίωμα να σας παρέχονται σαφείς, διαφανείς και εύκολα κατανοητές πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα δικαιώματά σας και τον τρόπο άσκησης αυτών. Για τον λόγο αυτό σας παρέχουμε τις πληροφορίες στην παρούσα ειδοποίηση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

  • Το δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση, να διορθώνετε ή να ενημερώνετε τα προσωπικά σας δεδομένα ανά πάσα στιγμή.
  • Το δικαίωμα μεταφοράς (φορητότητας) δεδομένων. Τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει είναι φορητά. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να μετακινηθούν, να αντιγραφούν ή να μεταδοθούν ηλεκτρονικά υπό ορισμένες συνθήκες.
  • Το δικαίωμα διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη). Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν επιθυμείτε να διαγράψετε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για σας, ενημερώστε μας και θα λάβουμε εύλογα μέτρα για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις. Εάν τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε δεν είναι πλέον απαραίτητα για οποιονδήποτε σκοπό και δεν απαιτείται από το νόμο να τα διατηρήσουμε, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διαγράψουμε, να καταστρέψουμε ή να τα αναιρέσουμε οριστικά.
  • Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Το δικαίωμα εναντίωσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε ορισμένα είδη επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας για η δημιουργία προφίλ και την απευθείας εμπορική προώθηση (δηλ. να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς με τα οποία σας ειδοποιούμε ή να επικοινωνείτε με ποικίλες πιθανές ευκαιρίες).
  • Το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή. Έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία απευθείας σε οποιαδήποτε τοπική Εποπτική Αρχή (για την Ελλάδα η αρμόδια εποπτική αρχή είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) σχετικά με το πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Το δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης. Εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας σε οποιαδήποτε εκ μέρους μας επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (δηλαδή η εκ μέρους μας επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται ως νομική βάση στη συναίνεσή σας), έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας με τα στοιχεία που παρέχονται παρακάτω. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πράξετε τα ανωτέρω δεν θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας προς της ανακλήσεως αυτής.
  • Δικαιώματα που σχετίζονται με την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων. Έχετε το δικαίωμα να μην υποβάλλεσθε σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας και η οποία παράγει νομικά ή άλλα σημαντικά αποτελέσματα σε εσάς. Συγκεκριμένα, έχετε το δικαίωμα:

o Να αιτηθείτε να αποκτήσετε ανθρώπινη παρέμβαση.

o Να εκφράσετε την άποψή σας.

o Να λάβετε εξήγηση για την απόφαση που επιτεύχθηκε μετά από την ως άνω αξιολόγηση.

o Να αμφισβητήσετε μια τέτοια απόφαση.

Περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τα δικαιώματά σας μπορείτε να βρείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Πώς επικοινωνείτε με την Εταιρεία;

Το γενικό σημείο επαφής για εσάς για τυχόν ερωτήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων που μπορεί να έχετε είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση pnoizois@live.com


Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την ειδοποίηση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων της Εταιρείας ή αν θέλετε να υποβάλετε παράπονο σχετικά με ενδεχόμενη παραβίαση των τοπικών νόμων περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε όπως στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση pnoizois@live.com


Όταν λαμβάνουμε μια ερώτηση ή ένα αίτημα σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, ταξινομούμε τα αιτήματα και επιδιώκουμε να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα την συγκεκριμένη ερώτηση ή το αίτημα που επιδιώκετε να εγείρετε. Όταν το αίτημά σας μπορεί να είναι πιο ουσιαστικής φύσης, ενδέχεται να ζητηθούν περισσότερες πληροφορίες από εσάς. Όλα τα βάσιμα αιτήματα λαμβάνουν απάντηση. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απάντηση που λάβατε, μπορείτε να παραπέμψετε το παράπονό σας στην αρμόδια Εποπτική Αρχή, ήτοι στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Εάν μας ρωτήσετε, θα προσπαθήσουμε να σας παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με τις ανωτέρω υποθέσεις παραπόνων που ενδέχεται να ισχύουν για την περίπτωσή σας.

Πρόσθετοι όροι ή ειδοποιήσεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων

Πρόσθετοι όροι ή ειδοποιήσεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων

Εκτός από την παρούσα ειδοποίηση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, ενδέχεται να υπάρχουν συγκεκριμένες καμπάνιες ή προσφορές, οι οποίες θα διέπονται από πρόσθετους όρους ή ειδοποιήσεις περί απορρήτου. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε αυτούς τους πρόσθετους όρους ή προειδοποιήσεις πριν συμμετάσχετε σε τέτοιες καμπάνιες ή προωθητικές ενέργειες, καθώς θα σας ζητηθεί να συμμορφωθείτε με αυτές εάν επιλέξετε να συμμετέχετε. Όλοι οι πρόσθετοι όροι ή ειδοποιήσεις σχετικά με το απόρρητο θα σας δοθούν σε εμφανές σημείο.


Έκδοση: 24 Μαΐου 2018

PRIVACY NOTICE

We know that you care about your personal data and how it is used and we want you to trust that BREATH OF LIFE YOGA CENTER (hereinafter reffered to “The Company” or “Breath of Life Yoga Center”) uses your personal data carefully. This Privacy Notice will help you understand what personal data of the user, member – customer of our company we collect, why we collect it, what we do with it and what rights you have. The management of the information received as you visit our website is subject to the terms of this section and to the relevant provisions of Greek and European legislation.

As you read our Notice, please keep in mind that it applies to BREATH OF LIFE YOGA CENTER.

Please take a moment to familiarise yourself with our privacy practices and let us know if you have any questions by sending us an email to pnoizois@live.com

We have tried to keep this Notice as simple as possible. In order for that to be achieved and if you’re not familiar with basic terms, then please read about these key terms first

Who is collecting it?

Any personal data provided to or collected by the non profit corporation under the name “KENTRO EPIKINONIAS DIMIOURGIKIS EKFRASIS KAI XALAROSIS - ASTIKI MI KERDOSKOPIKI” Breath Of Life Yoga Center, which is based in Heraklion Crete, Agiou Aleksandrou 51, Karteros Irakleiou is controlled by the Company and any company directly or indirectly owned and/or controlled by the Company and its related companies that you are interacting with or have a business relationship with (the data controller(s)).

This Privacy Notice applies to Personal Data collected by the Company in connection with the services we offer. Further details about us can be found at https://www.yoga-breathoflife.com/yoga-crete/index.php/en/ .

This Privacy Notice also applies to the Company’s marketing content, including offers and advertisements for the Company’s services, which we (or a service provider acting on our behalf) send to you on third-party websites, platforms and applications based on your site usage information. These third-party websites generally have their own Privacy Notice and Terms and Conditions and we encourage you to read them before using those websites.



What personal data is being collected?

Personal data means any information that can be used to identify directly or indirectly a specific individual («data subject»).

You are not required to provide the Company the personal data that we request, but if you choose not to do so, we may not be able to provide you with our services, or with a high quality of service or respond to any queries you may have.

We may collect personal data from a variety of sources. This includes:

  • Personal data you give us directly,
  • Personal data we collect automatically, and
  • Personal data we collect from other sources.

This definition includes personal data collected offline (including when you speak to us by phone), direct marketing campaigns, sweepstakes and competitions and online through our websites, applications and branded pages on third-party platforms and applications accessed or used through third-party platforms.

You may be asked to provide your personal data when you are in contact with us. The above-mentioned joint data controllers may share this personal data with each other and use it in a manner consistent with this Privacy Notice. We may also combine it with other information to improve our services, content, and advertising.



Ways in which we collect your personal data.

We may collect personal data from a variety of sources. This includes:

  • Personal data you give us directly. We collect data about how you use our services, such as the types of content you view or engage with, or the frequency and duration of your activities. We also collect personal data you provide us when you sign up for a marketing newsletter, complete a survey or register for an account to use our services. In so doing, we may ask for personal data, such as your name, gender, date of birth, address, email address, telephone number or credit card details. Some members of the Company may collect “special categories of personal data” about you with your explicit consent. For more information on the special categories of data we collect and how we use it, please refer to the relevant section below.

  • Personal data we collect automatically. We also receive and store certain types of personal data whenever you interact with us online. For example, we use cookies and tracking technologies to obtain personal data when your web browser accesses our website or advertisements and other content served by or on behalf of the Company on other websites. Your personal data is also collected when you search, post, participate in a contest or questionnaire or communicate with our customer service teams. Examples of the types of personal data we collect include IP address, device ID, location data, computer and connection information such as browser type and version, time zone setting, browser plug-in types and versions, operating system, and history of application forms to our programmes – which the Company sometimes aggregates with similar information from other consumers. During some of your internet browsing on the Company’s websites we may also use software tools to measure and collect session information, including page response times, download errors, length of visits to certain pages, page interaction information, and methods used to browse away from our page. We may also collect technical information to help us identify your device for fraud prevention and diagnostic purposes.
  • Personal data we collect from other sources. We collect personal data from other sources including our trusted partnerships with third-parties and where we operate the Company’s accounts on third-party platforms: For example, when you use the “like” functionality on Facebook or the +1 functionality on Google+. Additionally, we receive information about you and other visitors’ interactions with our advertising, to measure whether our advertising is relevant and successful. We also collect information about you and your activities from a third-party, when we jointly offer services, or from third-party data enrichment providers, who may deliver insights to the Company about the personal data we hold.



When and why we collect “special categories of personal data”

Certain categories of personal data, such as racial and ethnic origin, political opinions, religious beliefs, health, sexuality genetic or biometric data are classified as “special categories of data” and benefit from additional protection under the European data protection legislation (GDPR).

We limit the circumstances, where we collect and process these special categories of data.

The Company sometimes collects data related to your health such as medical record, medications, allergies, nutrition habits, food intolerance (dysanexia) to send you tailored ads and relevant promotions. The Company only collects and uses this personal data where you have provided us with your consent to do so. In some instances, you may have requested services that do not directly involve the collection of any special categories of data, but may imply or suggest your religion, health or other special categories of data.

To illustrate circumstances where the Company collects and processes special categories of data we have provided the following examples:

  • The Company collects data about your nutrition habits, allergies or food intolerance, so as to offer during your stay at our premises proper meals and safer practice. For more information on the Company’s profiling activities, please refer to the relevant section on profiling.



How do we protect children’s privacy?

We understand the importance of taking extra precautions to protect the privacy and safety of children using the Company’s services.

The Company website is designed and intended for use by adults and the access to it is forbidden to users under the age of 16.

If you are a child under the age where parental consent is required in your Country, you should review the terms of this Privacy Notice with your parent or guardian to make sure you understand and accept them. If we discover that we have collected personal data from a child without consent from a parent or guardian where such consent should have been obtained, we will delete that personal data as soon as practical.

We sometimes use your personal data to carry out age verification checks and enforce any such age restrictions.



What purpose do we use your data for?

We collect, process and disclose your personal data only for specific and limited purposes. For example, to process your payments, to assess and handle any complaints, to develop and improve our services, communication methods and the functionality of our website, to provide personalised services, communications and targeted advertising, as well as service recommendations to you.

We also create profiles by analysing the information about your online surfing, searching and buying behaviour and your interactions with our services, by building segments (creating groups that have certain common characteristics) and by placing your personal data in one or more segments.

Additionally, the Company may process your personal data also using automated means. An automated decision is a decision which is made solely by automatic means, where no humans are involved in the decision-making process related to your personal data.

We collect, process and disclose your personal data for the following purposes:

  • To process your payments, if you use our services, to provide you with your order status;
  • To process and contact you so as to answer your inquiries and questions or value and handle your concerns;
  • To develop and improve our services, communication methods and the functionality of our website;
  • For the purposes of competitions or promotions that you have entered;
  • To communicate information to you and to manage your registration and/or subscription to our newsletter or other communications;
  • To manage our everyday business needs regarding your participation in our contests, sweepstakes or promotional activities or your request;
  • To authenticate the identity of individuals contacting us by telephone, electronic means or otherwise;
  • For internal training and quality assurance purposes;
  • To understand and assess the interests, wants, and changing needs of consumers, to improve our website, our current services, and/or developing new services;
  • To provide personalised communications and targeted (direct and indirect) advertising as well as service recommendations to you.

When we collect and use your personal data for other purposes than the ones mentioned above, we will inform you before or at the time of collection.

Where appropriate, we will ask for your consent to process the personal data. Where you have given consent for processing activities, you have the right to withdraw your consent at any time.

In some cases, we rely on legitimate interest for processing your personal data. A legitimate interest could exist for example, when you sign up as member to our website and we use the personal data collected to conduct data analytics to improve our services. This ground will only be used where it is necessary to achieve a legitimate interest, for example to assist in the performance of a contract, or to optimise a service, and does not outweigh your rights as an individual. This legal basis will only be relied upon where there is no less intrusive way to process your personal data. We can assure you that if legitimate interest is used as a ground for processing your personal data, we will keep a record of this and you have the right to ask for this information.

Profiling

The Company uses your personal data to build profiles. We create profiles by analysing the information about your online surfing, searching and buying behaviour and your interactions with our company by building segments (creating groups that have certain common characteristics) and by placing your personal data in one or more segments. These segments are used by the Company to personalise the website and our communications to you (such as showing relevant content to you when you visit our site or in a newsletter to you), and to display relevant offers and advertisements of the Company on our site, and via third-party websites. The segments can also be used for third-party campaigns on the Company’s site.

The Company profiles your data, where you have provided consent for us to do so. For example when you accept the setting of cookies on your browser online or when you sign up for email newsletters.

You can withdraw your consent to prevent your personal data being used this way at any time by changing your browser settings, see section of our Cookie Notice or unsubscribing to the use of your email address if you have logged into our website or signed up to any marketing newsletters.

By way of example –

  • the Company collects data, with your consent, from:

o Our website about what you view and the way you interact with our content;

o Our digital display advertising that we serve to you on social platforms and other publisher’s websites; and

o Forms you fill in online and send to us about what your interests are.

  • We also track the selected services when you click on one of our display adverts and go on to participate.
  • If you have asked to receive email communications from us, we track whether you open, read or click on the content to see what you are interested in so that we can give you more content that we think you are more likely to enjoy.
  • We use this data to profile your likes and dislikes. For instance, we may tailor our web content when you visit towards services we think you’ll be most interested in.
  • Based on this profile information, we may also give you advertising that we think you will like and want to see as you view content from us or from our network of publishers that we advertise with. Sometimes, with your consent, we may use your current location to serve advertising to you that is to do with promotions or events that are happening nearby that we think you might be interested in.

We may also use information you have provided to selected third-parties and consented to be shared, like your age, gender, lifestyle and wider interests to identify people who we think will have similar interests to you and who we believe will be interested in similar advertising.

Automated decision-making

In some instances, the Company may processes your personal data using automated means. An automated decision is a decision which is made solely by automatic means, where no humans are involved in the decision-making process related to your personal data.

We will not make decisions based solely on automated decision making that have significant impact on you. If we do so we notify you and provide you with clear information about our decision to rely on automated processing to make our decision and our lawful basis for doing so. For example, the Company processes your personal data using automated means only if it is necessary for the entering into or the performance of a contract with you, or when you have given your explicit consent.

You have the right not to be subject to a decision which is based solely on automated processing and which produces legal or other significant effects on you. In particular, you have the right:

  • to obtain human intervention;
  • to express your point of view;
  • to obtain an explanation of the decision reached after an assessment; and
  • to challenge such a decision.



Who will your personal data be shared with?

The Company does not share your personal data, except with selected third-parties and for certain reasons. For example, we share your personal data with third-party service providers, other third-parties, in the following circumstances:

  • Third-party service providers. In order to carry out your requests, respond to your inquiries, fulfil your orders, honour coupons, provide you with samples, enable you to participate in sweepstakes or make various other features, services and materials available to you through our website. We share your personal data with third-party service providers that perform functions on our behalf, such as companies that: host or operate the Company’s website, process payments, analyse data, provide customer service, postal or delivery services, and sponsors or other third-parties that participate in or administer our promotions. They have access to personal data needed to perform their functions but may not use it for other purposes. Further, they must process this personal data in accordance with this Privacy Notice and as permitted by applicable data protection laws and regulations.
  • Other third-parties. Your personal data will also be used by us or shared with our sponsors, advertisers, advertising networks, advertising servers, social media networks, and analytics companies or other third-parties in connection with marketing, promotional, data enrichment and other offers, as well as service information.



International data transfers

The Company does not share personal data to foreign countries within or out the European Economic Area (EEA).



How do we protect your personal data?

We take every effort to protect your personal data from misuse, interference, loss, unauthorised access, modification or disclosure.

Our measures include implementing appropriate access controls, investing in the latest information security capabilities to protect the IT environments we leverage, and ensuring we encrypt personal data wherever possible.

Access to your personal data is only permitted among our employees and agents on a need-to-know basis and subject to strict contractual confidentiality obligations when processed by third-parties.



How long do we keep your personal data for?

We will keep your personal data for as long as we need it for the purpose it is being processed for.

For example, where you apply online for our services we will keep the data related to your application to our programms, so we can perform the specific contract you have entered and after that, we will keep the personal data for a period which enables us to handle or respond to any complaints, queries or concerns relating to your application.

Your data may also be retained so that we can continue to improve your experience with us and to ensure that you receive any loyalty rewards which are due to you.

We retain the identifiable data we collect directly for targeting purposes for as little time as possible, after which we employ measures to permanently delete it.

We will actively review the personal data we hold and delete it securely, or in some cases anonymise it, when there is no longer a legal, business or consumer need for it to be retained.



What are your rights?

Where we process your personal data, you have a number of rights over how the data is processed and can exercise these rights at any point, by sending an email, to pnoizois@live.com

The right to be informed. You have the right to be provided with clear, transparent and easily understandable information about how we use your personal data and your rights. Therefore, we’re providing you with the information in this Notice.

  • The right to access and rectification. You have the right to access, correct or update your personal data at any time.
  • The right to data portability. The personal data you have provided us with is portable. This means it can be moved, copied or transmitted electronically under certain circumstances.
  • The right to be forgotten. You have right to request that we delete your data. If you wish to delete the personal data we hold about you, please let us know and we will take reasonable steps to respond to your request in accordance with legal requirements. If the personal data we collect is no longer needed for any purposes and we are not required by law to retain it, we will do what we can to delete, destroy or permanently de-identify it.
  • The right to restrict processing. Under certain circumstances, you have the right to restrict the processing of your personal data.
  • The right to object. Under certain circumstances, you have the right to object to certain types of processing, including processing for profiling and direct marketing (i.e., receiving emails from us notifying you or being contacted with varying potential opportunities).
  • The right to lodge a complaint with a Supervisory Authority. You have the right to lodge a complaint directly with any local Supervisory Authority (for Greece the local Supervisory Authority is Hellenic Data Protection Authority (HDPA)) about how we process your personal data.
  • The right to withdraw consent. If you have given your consent to anything we do with your personal data (i.e., we rely on consent as a legal basis for processing your personal data), you have the right to withdraw your consent at any time by contacting us with the details provided below.
  • Rights related to automated decision-making. You have the right not to be subject to a decision which is based solely on automated processing and which produces legal or other significant effects on you. In particular, you have the right:

o to obtain human intervention;

o to express your point of view;

o to obtain an explanation of the decision reached after an assessment;

o to challenge such a decision.

Further information and advice about your rights can be obtained from Hellenic Data Protection Authority (HDPA).



How do you contact the Company?

The general point of contact for you for any data privacy queries you may have is pnoizois@live.com

If you have any questions or concerns about the Company’s Privacy Notice or data processing or if you would like to make a complaint about a possible breach of local privacy laws, please do so by sending an email at pnoizois@live.com

When a privacy question or access request is received we have a dedicated team which triages the contacts and seeks to address the specific concern or query which you are seeking to raise. Where your issue may be more substantive in nature, more information may be sought from you. All such substantive contacts receive a response. If you are unsatisfied with the reply received, you may refer your complaint to the Hellenic Data Protection Authority (HDPA). If you ask us, we will endeavour to provide you with information about relevant complaint avenues which may be applicable to your circumstances.



Additional Privacy Terms or Notices

In addition to this Privacy Notice, there may be specific campaigns or promotions which will be governed by additional privacy terms or notices. We encourage you to read these additional terms or notices before participating in any such campaigns or promotions as you will be required to comply with them if you participate. Any additional privacy terms or notices will be made prominently available to you.

Version: 24th May 2018



Yoga Breath Of Life

Our Centre has been running since 2006 as a non profit organization emphasises on physical and mental health, including Hatha Yoga Classes, Yoga Retreat Crete - Greece and Yoga Teacher Training Courses Crete - Greece.

Latest News

Contact Us

+30 2810 381420
+30 694712 2881
Agiou Aleksandrou 51,Karteros Irakleiou
pnoizois@live.com

 

Our Location