Ειδοποίηση προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Ειδοποίηση προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

 

Γνωρίζουμε ότι ενδιαφέρεστε για τα προσωπικά σας δεδομένα και για το πώς χρησιμοποιούνται και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ & ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (εφεξής καλούμενη η «Εταιρεία» ή «Πνοή Ζωής») χρησιμοποιεί προσεκτικά τα προσωπικά σας δεδομένα. Η παρούσα ειδοποίηση περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη, χρήστη και των μελών – πελατών της εταιρείας μας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε, γιατί τα συλλέγουμε, πως τα χρησιμοποιούμε και ποια είναι τα δικαιώματά σας. Η διαχείριση της πληροφορίας που λαμβάνεται καθώς επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος, καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Καθώς διαβάζετε την παρούσα ειδοποίηση, παρακαλούμε να θυμάστε ότι ισχύει για την ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ & ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε με τις χρησιμοποιούμενες από εμάς πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων και ενημερώστε μας εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Ποιος συλλέγει;

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται από εσάς είτε συλλέγονται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ & ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, επί της οδού Αγ. Αλεξανδρου 51 Καρτερός, ελέγχονται από την ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ και οποιαδήποτε εταιρεία ανήκει ή / και ελέγχεται άμεσα ή έμμεσα από την ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ και τις συνδεδεμένες εταιρείες της, με τις οποίες αλληλεπιδράτε ή έχετε μια σχέση (Υπεύθυνος Επεξεργασίας).

Η παρούσα ειδοποίηση προστασίας προσωπικών δεδομένων εφαρμόζεται για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει η Εταιρεία σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Μάθετε περισσότερα για μας στο https://www.yoga-breathoflife.com/yoga-crete/index.php/el/

Η παρούσα ειδοποίηση προστασίας προσωπικών δεδομένων εφαρμόζεται επίσης για το περιεχόμενο των υπηρεσιών μάρκετινγκ της Εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων προσφορών και διαφημίσεων για τις υπηρεσίες της Εταιρείας, τις οποίες εμείς (ή ο πάροχος υπηρεσιών που ενεργεί για λογαριασμό μας) σας στέλνουμε σε ιστότοπους, πλατφόρμες και εφαρμογές τρίτων βασιζόμενοι στις δικές σας πληροφορίες χρήσης διαδικτύου. Οι ιστοσελίδες, πλατφόρμες και εφαρμογές τρίτων έχουν γενικά τη δική τους ειδοποίηση προστασίας προσωπικών δεδομένων και τους όρους χρήσης και σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτές πριν χρησιμοποιήσετε τις ανωτέρω ιστοσελίδες.


Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγονται;

Ως «δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα» ή «προσωπικά δεδομένα» νοείται κάθε πληροφορία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την άμεση ή έμμεση αναγνώριση συγκεκριμένου ατόμου («υποκείμενο των δεδομένων»).

Δεν απαιτείται να παρέχετε στην Εταιρεία τα προσωπικά δεδομένα που ζητάμε, αλλά αν επιλέξετε να μην το πράξετε, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ή μην μπορέσουμε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ή να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε ερωτήματα μπορεί να έχετε.

Μπορούμε να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα από διάφορες πηγές. Αυτό περιλαμβάνει:

• Προσωπικά δεδομένα που μας δίνετε απευθείας

• Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε αυτόματα και

• Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από άλλες πηγές.

 

Ο ανωτέρω αναφερόμενος ορισμός περιλαμβάνει και προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται εκτός σύνδεσης (συμπεριλαμβανομένης και της τηλεφωνικής επικοινωνίας), ενέργειες απευθείας εμπορικής προώθησης, διαγωνισμούς, λαχειοφόρες αγορές και μέσω διαδικτυακών ιστότοπων, εφαρμογών και επώνυμων ιστοσελίδας σε πλατφόρμες και εφαρμογές τρίτων μερών, που έχουν πρόσβαση ή χρησιμοποιούνται μέσω πλατφόρμων τρίτων.

Ενδέχεται να σας ζητηθεί να δώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας. Οι ανωτέρω υπεύθυνοι επεξεργασίας κοινών δεδομένων μπορούν να μοιράζονται αυτά τα προσωπικά δεδομένα μεταξύ τους και να τα χρησιμοποιούν κατά τρόπο συνεπή με την παρούσα ειδοποίηση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μπορούμε επίσης να τα συνδυάσουμε με άλλες πληροφορίες για τη βελτίωση των υπηρεσιών, του περιεχομένου και της διαφήμισης.

 

Τρόποι με τους οποίους συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Μπορούμε να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα από διάφορες πηγές. Αυτό περιλαμβάνει:

Προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε απευθείας. Συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των υπηρεσιών μας από εσάς, όπως οι τύποι περιεχομένου τους οποίους βλέπετε ή ασχολείστε, ή τη συχνότητα και τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σας. Συλλέγουμε επίσης τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά την εγγραφή σας σε ενημερωτικό δελτίο μάρκετινγκ (newsletter), την ολοκλήρωση μιας έρευνας ή την εγγραφή ενός λογαριασμού, προκειμένου να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις υπηρεσίες μας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να ζητήσουμε προσωπικά δεδομένα, όπως το όνομα, το φύλο, την ημερομηνία γέννησής σας, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου ή τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Επίσης μπορούν να συλλέγουν "ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων" για εσάς με τη ρητή συγκατάθεσή σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ειδικές κατηγορίες δεδομένων που συλλέγουμε και τον τρόπο χρήσης τους, παρακαλούμε ανατρέξτε στην αντίστοιχη ενότητα παρακάτω.

 

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε αυτόματα. Λαμβάνουμε επίσης και αποθηκεύουμε ορισμένα είδη προσωπικών δεδομένων όποτε αλληλεπιδράτε μαζί μας διαδικτυακά. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε cookies και τεχνολογίες παρακολούθησης για να λάβουν προσωπικά δεδομένα όταν το πρόγραμμα περιήγησης σας εισέρχεται στον ιστότοπο ή τις διαφημίσεις μας ή σε άλλο περιεχόμενο που εξυπηρετείται από ή για λογαριασμό της Εταιρείας σε άλλες ιστοσελίδες. Τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται επίσης όταν αναζητάτε, δημοσιεύετε, συμμετέχετε σε διαγωνισμό ή ερωτηματολόγιο ή επικοινωνείτε με τις ομάδες εξυπηρέτησης πελατών μας. Παραδείγματα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP, τα στοιχεία θέσης, πληροφορίες εντοπισμού, πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή και τη σύνδεση, όπως τύπος και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, ρύθμιση ζώνης ώρας, τύπους και εκδόσεις plug-in του προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και ιστορικό αιτήσεων συμμετοχής στα προγράμματά μας - τις οποίες η Εταιρεία συγκεντρώνει και συνδυάζει ορισμένες φορές με παρόμοιες πληροφορίες από άλλους καταναλωτές. Κατά τη διάρκεια ορισμένων περιηγήσεων σας στην ιστοσελίδα της Εταιρείας μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία λογισμικού για τη μέτρηση και τη συλλογή πληροφοριών για τις συνεδριάσεις, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου απόκρισης της ιστοσελίδας μας, των τυχόν σφαλμάτων λήψης, της διάρκειας των επισκέψεων σε ορισμένες ιστοσελίδες, των πληροφοριών αλληλεπίδρασης της ιστοσελίδας και των μεθόδων που χρησιμοποιούνται για την περιήγηση όταν αποχωρείτε από την ιστοσελίδα μας. Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε τεχνικές πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε τη συσκευή σας για λόγους πρόληψης από περιπτώσεις απάτης και για διαγνωστικούς σκοπούς.

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από άλλες πηγές. Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από άλλες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των αξιόπιστων συνεργασιών μας με τρίτους και όποτε δραστηριοποιείστε σε λογαριασμούς της Εταιρείας σε πλατφόρμες τρίτων: Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργικότητα "Μου αρέσει" στο Facebook ή τη λειτουργία +1 στο Google+. Επιπλέον, λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις σας και άλλων επισκεπτών με τη διαφήμισή μας, προκειμένου να κρίνουμε εάν η διαφήμισή μας είναι σχετική και επιτυχημένη. Επίσης, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς και τις δραστηριότητές σας από τρίτους, όταν προσφέρουμε από κοινού υπηρεσίες ή από παρόχους εμπλουτισμού δεδομένων τρίτων, που ενδέχεται να παράσχουν πληροφορίες στην Εταιρεία σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε.

 

Πότε και γιατί συλλέγουμε "ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων"

Ορισμένες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων, όπως η φυλή, η εθνικότητα, τα πολιτικά φρονήματα, η θρησκεία, η υγεία, τα γενετικά ή βιομετρικά δεδομένα, τα δεδομένα της σεξουαλικότητας, ταξινομούνται ως «ειδικές κατηγορίες δεδομένων» και επωφελούνται από την πρόσθετη προστασία βάσει της ελληνική και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων (ΓΚΠΔ).

Περιορίζουμε τις περιστάσεις, στις οποίες συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τις ανωτέρω ειδικές κατηγορίες δεδομένων.

Η Εταιρεία συλλέγει μερικές φορές δεδομένα σχετικά με την υγεία σας, όπως ιστορικό ασθενειών ή τραυματισμών, συνταγογραφημένες αγωγές, αλλεργίες, διατροφικές συνήθειες, δυσανεξίες, για να σας στείλει προσαρμοσμένες διαφημίσεις και σχετικές προσφορές. Η Εταιρεία συλλέγει και χρησιμοποιεί μόνο αυτά τα προσωπικά δεδομένα, για τα οποία μας έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας για να το πράξουμε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έχετε ζητήσει υπηρεσίες που δεν αφορούν άμεσα τη συλλογή ειδικών κατηγοριών προσωπικών δεδομένων, αλλά μπορεί να υποδηλώνουν ή να προτείνουν τη θρησκεία σας, την υγεία σας ή άλλες ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων.

Για να περιγράψουμε τις περιπτώσεις, στις οποίες η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων παραθέτουμε τα ακόλουθα παραδείγματα:

• Η Εταιρεία συλλέγει δεδομένα σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες, αλλεργίες ή δυσανεξίες, ώστε να σας προσφέρει κατά τη διαμονή σας τα κατάλληλα γεύματα και πιο ασφαλή πρακτική εξάσκηση. Μπορούμε επίσης να τοποθετήσουμε cookies στην ιστοσελίδα εγγραφής που καταγράφει και αυτές τις πληροφορίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες δημιουργίας προφίλ της Εταιρείας, παρακαλούμε ανατρέξτε στο σχετικό κεφάλαιο σχετικά με το προφίλ.

 

Πώς προστατεύουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών;

Κατανοούμε τη σημασία της λήψης πρόσθετων προφυλάξεων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της ασφάλειας των παιδιών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Εταιρείας.

Η ιστοσελίδα της Εταιρείας έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για χρήση από ενήλικες και η πρόσβαση στην ιστοσελίδα της απαγορεύεται σε χρήστες κάτω των 16 ετών.

Εάν είστε παιδί κάτω από την ηλικία όπου απαιτείται γονική συναίνεση στη χώρα σας, θα πρέπει να ελέγξετε τους όρους αυτής της ειδοποίησης περί προστασίας προσωπικών δεδομένων με τον γονέα ή τον κηδεμόνα σας για να βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε και τις αποδεχτείτε. Αν ανακαλύψουμε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικά δεδομένα από ένα παιδί χωρίς τη συγκατάθεση ενός γονέα ή κηδεμόνα, όπου θα έπρεπε να έχει αποκτηθεί τέτοια συναίνεση, θα διαγράψουμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα το συντομότερο δυνατόν.

Ορισμένες φορές χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διεξάγουμε ελέγχους επαλήθευσης ηλικίας και να επιβάλουμε τους περιορισμούς ηλικίας που απαιτείται.

 

Για ποιο σκοπό χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας;

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για συγκεκριμένους και περιορισμένους σκοπούς. Για παράδειγμα, για να επεξεργαστούμε τις πληρωμές σας, να αξιολογήσουμε και να χειριστούμε τυχόν παράπονα, να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες, τις μεθόδους επικοινωνίας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας, να προσφέρουμε σε εσάς εξατομικευμένες υπηρεσίες, επικοινωνίες και στοχοθετημένη διαφήμιση, όπως και συστηνόμενες υπηρεσίες.

Δημιουργούμε επίσης προφίλ αναλύοντας τις πληροφορίες σχετικά με την πλοήγησή σας, τον τρόπο αναζήτησης και τις αλληλεπιδράσεις σας με τις υπηρεσίες μας, δημιουργώντας κατηγορίες, δηλαδή ομάδες που έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά, και τοποθετώντας τα προσωπικά σας δεδομένα σε μια ή περισσότερες κατηγορίες.

Επιπλέον, η Εταιρεία ενδέχεται να επεξεργασθεί τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένα μέσα. Αυτόματη απόφαση είναι μια απόφαση που γίνεται αποκλειστικά με αυτόματα μέσα, όπου κανένας άνθρωπος δεν συμμετέχει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων που σχετίζεται με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

• Για να επεξεργαστούμε τις πληρωμές σας, αν χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες μας, να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας σας.

• Για να επεξεργαστούμε και να επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου απαντήσουμε στα αιτήματα και ερωτήματά σας ή να αξιολογούμε και να χειριζόμαστε τυχόν παράπονα σας.

• Για να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες, τις μεθόδους επικοινωνίας και λειτουργικότητας της ιστοσελίδας μας.

• Για τους σκοπούς των διαγωνισμών ή των προωθητικών ενεργειών στις οποίες έχετε συμμετάσχει.

• Για να σας κοινοποιούμε πληροφορίες και να διαχειριζόμαστε την εγγραφή ή / και τη συνδρομή σας στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) ή σε άλλες επικοινωνίες.

• Για να διαχειριστούμε τις καθημερινές επιχειρηματικές μας ανάγκες όσον αναφορά στη συμμετοχή σας στους διαγωνισμούς, τις κληρώσεις ή τις διαφημιστικές μας ενέργειες ή τα αιτήματά σας.

• Για να εξακριβώσουμε την ταυτότητα των ατόμων που επικοινωνούν μαζί μας τηλεφωνικά, με ηλεκτρονικά μέσα ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

• Για σκοπούς εσωτερικής κατάρτισης και διασφάλισης ποιότητας.

• Για να κατανοήσουμε και να αξιολογήσουμε τα συμφέροντα, τις επιθυμίες και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών, να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας, τις τρέχοντες υπηρεσίες μας και / ή να αναπτύξουμε νέες υπηρεσίες.

• Για να παρέχουμε σε εσάς εξατομικευμένες επικοινωνίες και στοχοποιημένη (άμεση ή έμμεση) διαφήμιση καθώς και συστάσεις υπηρεσιών.

Όταν συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω ή για άλλους σκοπούς, θα σας ενημερώσουμε πριν ή κατά τη στιγμή της συλλογής.

Όπου ενδείκνυται, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σε περίπτωση που έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για τις ενέργειες επεξεργασίας, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχουμε έννομο συμφέρον για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έννομο συμφέρον μπορεί να υπάρχει, για παράδειγμα, όταν εγγραφείτε ως μέλος στην ιστοσελίδα μας, οπότε χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγονται για τη διεξαγωγή αναλύσεων δεδομένων για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας. Η επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων ένεκα εννόμου συμφέροντός μας θα χρησιμοποιηθεί μόνο όταν είναι απαραίτητο να επιτευχθεί το έννομο αυτό συμφέρον, όπως για παράδειγμα προκειμένου να βοηθήσει στην εκτέλεση μιας σύμβασης ή για να βελτιστοποιήσει μια υπηρεσία και δεν υπερισχύει των δικαιωμάτων σας ως φυσικού προσώπου. Το ανωτέρω έννομο συμφέρον θα στηρίζεται μόνο σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει λιγότερο επιβλαβής τρόπος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι στην περίπτωση που χρησιμοποιείται έννομο συμφέρον ως βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, θα τηρούμε τα στοιχεία αυτά και έχετε το δικαίωμα να αναζητήσετε αυτές τις πληροφορίες.

 

Προφίλ

Η Εταιρεία χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για να δημιουργήσουμε προφίλ. Δημιουργούμε προφίλ αναλύοντας τις πληροφορίες σχετικά με την πλοήγησή σας, τον τρόπο αναζήτησης και τις αλληλεπιδράσεις σας με την εταιρεία μας, δημιουργώντας κατηγορίες, δηλαδή ομάδες που έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά, και τοποθετώντας τα προσωπικά σας δεδομένα σε μια ή περισσότερες κατηγορίες. Αυτές οι κατηγορίες χρησιμοποιούνται από την Εταιρεία για την εξατομίκευση της ιστοσελίδας και των επικοινωνιών μας προς εσάς (όπως η παρουσίαση σχετικού περιεχομένου σε εσάς όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας ή σε ένα ενημερωτικό δελτίο μας προς εσάς) και να εμφανίζονται σχετικές προσφορές και διαφημίσεις της Εταιρείας στον ιστότοπό μας και μέσω δικτυακών τόπων τρίτων. Οι ως άνω κατηγορίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικές καμπάνιες τρίτου στον ιστότοπο της Εταιρείας.

Η Εταιρεία δημιουργεί προφίλ με τα δεδομένα σας, όπου έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας για να το πράξουμε αυτό. Για παράδειγμα, με την αποδοχή της ρύθμισης των cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο διαδίκτυο ή την εγγραφή σε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (newsletters).

Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για να εμποδίσετε την περαιτέρω χρήση των προσωπικών σας δεδομένων με αυτόν τον τρόπο ανά πάσα στιγμή αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, δείτε την ενότητα της ειδοποίησης Cookies ή καταργώντας την εγγραφή σας για τη χρήση της διεύθυνσής σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν έχετε συνδεθεί στον ιστότοπό μας ή έχετε εγγραφεί στην υπηρεσία των ενημερωτικών δελτίων μάρκετινγκ (newsletters).

 

Για παράδειγμα:

• Η Εταιρεία συλλέγει δεδομένα, με τη συγκατάθεσή σας, από:

o Τον ιστότοπό μας, σχετικά με το τι βλέπετε και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με το περιεχόμενό μας.

o Τη ψηφιακή διαφήμισή μας που σας παρέχουμε σε κοινωνικές πλατφόρμες και ιστότοπους άλλων εκδοτών και

o Έντυπα που συμπληρώνετε διαδικτυακά και μας αποστέλλετε πληροφορίες για τα ενδιαφέροντά σας.

• Παρακολουθούμε επίσης τις υπηρεσίες τις οποίες επιλέγετε στις προβαλλόμενες αγγελίες μας και ακολούθως επιλέγετε να συμμετάσχετε.

• Αν έχετε ζητήσει να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς, παρακολουθούμε αν ανοίγετε, διαβάζετε ή περιηγείστε στο περιεχόμενο για να δείτε τι σας ενδιαφέρει, ώστε να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε περισσότερο περιεχόμενο, το οποίο πιστεύουμε ότι είναι πιο πιθανό να απολαύσετε.

• Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να κατηγοριοποιήσουμε όσα σας αρέσουν ή δεν σας αρέσουν. Για παράδειγμα, μπορούμε να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο του ιστοτόπου μας όταν επισκέπτεστε τις υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

• Με βάση τις πληροφορίες προφίλ, μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε διαφήμιση που νομίζουμε ότι θα σας αρέσει και θέλετε να δείτε, καθώς βλέπετε περιεχόμενο από εμάς ή από το δίκτυο εκδοτών μας, το οποίο διαφημίζουμε.

• Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που έχετε παράσχει σε επιλεγμένους τρίτους και έχετε δώσετε τη συγκατάθεσή σας για κοινή χρήση, όπως η ηλικία, το φύλο, ο τρόπος ζωής και τα ευρύτερα ενδιαφέροντά σας, προκειμένου να εντοπίσουμε άτομα που νομίζουμε ότι έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με εσάς και πιστεύουμε ότι θα σας ενδιέφερε παρόμοια διαφήμιση.

 

Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Εταιρεία ενδέχεται να επεξεργασθεί τα προσωπικά σας δεδομένα με αυτοματοποιημένα μέσα. Αυτόματη απόφαση είναι μια απόφαση που γίνεται μόνο με αυτόματα μέσα, όπου κανένας άνθρωπος δεν συμμετέχει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων που σχετίζεται με τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

Δεν θα λάβουμε αποφάσεις βασισμένες αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένες διαδικασίες λήψης αποφάσεων που έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε εσάς. Στην περίπτωση που το κάνουμε αυτό, θα σας ειδοποιούμε και θα σας παρέχουμε σαφείς πληροφορίες σχετικά με την απόφασή μας να βασιστούμε στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία για να λάβουμε την απόφασή μας και το έννομο συμφέρον για να το πράξουμε. Για παράδειγμα, η Εταιρεία επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με αυτοματοποιημένα μέσα μόνο εάν είναι απαραίτητο για την σύναψη ή την εκτέλεση της σύμβασης μαζί σας ή όταν έχετε δώσει ρητή συγκατάθεση.

Έχετε το δικαίωμα να μην υποβάλλεσθε σε μια απόφαση που βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία και η οποία παράγει νομικά ή άλλα σημαντικά αποτελέσματα σε εσάς. Συγκεκριμένα, έχετε το δικαίωμα:

• να αποκτήσετε ανθρώπινη παρέμβαση

• να εκφράσετε την άποψή σας

• να λάβετε εξήγηση για την απόφαση που επιτεύχθηκε μετά από την αυτοματοποιημένη αξιολόγηση

• να αμφισβητήσετε μια τέτοια απόφαση.

 

Με ποιον θα μοιραστούν τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η Εταιρεία δεν κοινοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα, παρά μόνο σε επιλεγμένους τρίτους και για συγκεκριμένους σκοπούς. Για παράδειγμα, μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους παρόχους υπηρεσιών, άλλους τρίτους, στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Τρίτοι - πάροχοι υπηρεσιών. Προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τα αιτήματά σας, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, να ολοκληρώσουμε τις παραγγελίες σας, να απονείμουμε κουπόνια, να σας δώσουμε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε κληρώσεις ή να προβείτε σε διάφορες άλλες ενέργειες, υπηρεσίες και υλικά διαθέσιμα σε εσάς μέσω του ιστοτόπου μας. Κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών που εκτελούν καθήκοντα εκ μέρους μας, όπως εταιρείες που: φιλοξενούν ή λειτουργούν την ιστοσελίδα της Εταιρείας, διεκπεραιώνουν πληρωμές, αναλύουν δεδομένα, παρέχουν εξυπηρέτηση πελατών, ταχυδρομικές υπηρεσίες ή υπηρεσίες παράδοσης και χορηγούς ή άλλους τρίτους που συμμετέχουν ή διαχειρίζονται τις προωθητικές μας ενέργειες. Οι ανωτέρω έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, αλλά δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για άλλους σκοπούς. Επιπλέον, οφείλουν να επεξεργάζονται αυτά τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα ειδοποίηση προστασίας προσωπικών δεδομένων και όπως επιτρέπεται από την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.

Άλλοι τρίτοι. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν επίσης από εμάς ή από κοινού με τους χορηγούς μας, τους διαφημιστές μας, τα δίκτυα διαφήμισης, τους διαφημιστικούς μας διακομιστές, τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και τις εταιρείες αναλύσεων ή άλλους τρίτους, σε σχέση με το μάρκετινγκ, την προώθηση, τον εμπλουτισμό δεδομένων και άλλες προσφορές, καθώς και πληροφορίες για τις υπηρεσίες.

 

Διεθνείς διαβιβάσεις δεδομένων

Η Εταιρεία δεν κοινοποιεί προσωπικά δεδομένα σε ξένες χώρες εντός ή εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).

 

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από κακή χρήση, παρεμβολές, απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή αποκάλυψη.

Τα μέτρα μας περιλαμβάνουν την εφαρμογή κατάλληλων ελέγχων πρόσβασης, την επένδυση στις πιο πρόσφατες δυνατότητες ασφάλειας πληροφοριών για την προστασία των συστημάτων πληροφορικής που προσφέρουμε και την εξασφάλιση κρυπτογράφησης προσωπικών δεδομένων όποτε είναι δυνατόν.

Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο στους υπαλλήλους και τους αντιπροσώπους μας σε βάση αναγκαίας γνώσης και υπόκειται σε αυστηρές συμβατικές υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας όταν υποβάλλονται σε επεξεργασία από τρίτους.

 

Πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όσο το χρειαζόμαστε για το σκοπό για τον οποίο υποβάλλονται σε επεξεργασία.

Για παράδειγμα, όταν υποβάλλεται ηλεκτρονική δήλωση για την παροχή των υπηρεσιών μας, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα που σχετίζονται με την συμμετοχή σας στα προγράμματά μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εκτελέσουμε την συγκεκριμένη συμμετοχή και ακολούθως θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για μια περίοδο που μας επιτρέπει να χειριστούμε ή να απαντήσουμε σε τυχόν παράπονα, ερωτήματα ή ανησυχίες σχετικά με την εν λόγω συμμετοχή σας.

Τα δεδομένα σας μπορούν επίσης να διατηρηθούν για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας μαζί μας και να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε οποιεσδήποτε παροχές ανταποδοτικότητας που προορίζονται για εσάς.

Διατηρούμε τα αναγνωρίσιμα δεδομένα που συλλέγουμε κατευθείαν για σκοπούς στοχευμένης διαφήμισης για όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια εφαρμόζουμε μέτρα για να τα διαγράψουμε οριστικά.

Θα εξετάσουμε ενεργά τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε και θα τα διαγράψουμε με ασφάλεια ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα τα ανωνυμοποιήσουμε, όταν δεν υπάρχει πλέον νομική, επιχειρηματική ή καταναλωτική ανάγκη να διατηρηθούν.

 

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε ορισμένα δικαιώματα σχετικά με την επεξεργασία αυτών, που μπορείτε να τα ασκήσετε οποτεδήποτε, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Το δικαίωμα ενημέρωσης. Έχετε το δικαίωμα να σας παρέχονται σαφείς, διαφανείς και εύκολα κατανοητές πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα δικαιώματά σας και τον τρόπο άσκησης αυτών. Για τον λόγο αυτό σας παρέχουμε τις πληροφορίες στην παρούσα ειδοποίηση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Το δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση, να διορθώνετε ή να ενημερώνετε τα προσωπικά σας δεδομένα ανά πάσα στιγμή.

Το δικαίωμα μεταφοράς (φορητότητας) δεδομένων. Τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει είναι φορητά. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να μετακινηθούν, να αντιγραφούν ή να μεταδοθούν ηλεκτρονικά υπό ορισμένες συνθήκες.

Το δικαίωμα διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη). Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν επιθυμείτε να διαγράψετε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για σας, ενημερώστε μας και θα λάβουμε εύλογα μέτρα για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις. Εάν τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε δεν είναι πλέον απαραίτητα για οποιονδήποτε σκοπό και δεν απαιτείται από το νόμο να τα διατηρήσουμε, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διαγράψουμε, να καταστρέψουμε ή να τα αναιρέσουμε οριστικά.

Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Το δικαίωμα εναντίωσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε ορισμένα είδη επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας για η δημιουργία προφίλ και την απευθείας εμπορική προώθηση (δηλ. να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς με τα οποία σας ειδοποιούμε ή να επικοινωνείτε με ποικίλες πιθανές ευκαιρίες).

Το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή. Έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία απευθείας σε οποιαδήποτε τοπική Εποπτική Αρχή (για την Ελλάδα η αρμόδια εποπτική αρχή είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) σχετικά με το πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Το δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης. Εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας σε οποιαδήποτε εκ μέρους μας επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (δηλαδή η εκ μέρους μας επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται ως νομική βάση στη συναίνεσή σας), έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας με τα στοιχεία που παρέχονται παρακάτω. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πράξετε τα ανωτέρω δεν θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας προς της ανακλήσεως αυτής.

Δικαιώματα που σχετίζονται με την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων. Έχετε το δικαίωμα να μην υποβάλλεσθε σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας και η οποία παράγει νομικά ή άλλα σημαντικά αποτελέσματα σε εσάς. Συγκεκριμένα, έχετε το δικαίωμα:

o Να αιτηθείτε να αποκτήσετε ανθρώπινη παρέμβαση.

o Να εκφράσετε την άποψή σας.

o Να λάβετε εξήγηση για την απόφαση που επιτεύχθηκε μετά από την ως άνω αξιολόγηση.

o Να αμφισβητήσετε μια τέτοια απόφαση.

Περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τα δικαιώματά σας μπορείτε να βρείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

 

Πώς επικοινωνείτε με την Εταιρεία;

Το γενικό σημείο επαφής για εσάς για τυχόν ερωτήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων που μπορεί να έχετε είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την ειδοποίηση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων της Εταιρείας ή αν θέλετε να υποβάλετε παράπονο σχετικά με ενδεχόμενη παραβίαση των τοπικών νόμων περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε όπως στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Όταν λαμβάνουμε μια ερώτηση ή ένα αίτημα σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, ταξινομούμε τα αιτήματα και επιδιώκουμε να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα την συγκεκριμένη ερώτηση ή το αίτημα που επιδιώκετε να εγείρετε. Όταν το αίτημά σας μπορεί να είναι πιο ουσιαστικής φύσης, ενδέχεται να ζητηθούν περισσότερες πληροφορίες από εσάς. Όλα τα βάσιμα αιτήματα λαμβάνουν απάντηση. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απάντηση που λάβατε, μπορείτε να παραπέμψετε το παράπονό σας στην αρμόδια Εποπτική Αρχή, ήτοι στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Εάν μας ρωτήσετε, θα προσπαθήσουμε να σας παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με τις ανωτέρω υποθέσεις παραπόνων που ενδέχεται να ισχύουν για την περίπτωσή σας.

Πρόσθετοι όροι ή ειδοποιήσεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων

Εκτός από την παρούσα ειδοποίηση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, ενδέχεται να υπάρχουν συγκεκριμένες καμπάνιες ή προσφορές, οι οποίες θα διέπονται από πρόσθετους όρους ή ειδοποιήσεις περί απορρήτου. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε αυτούς τους πρόσθετους όρους ή προειδοποιήσεις πριν συμμετάσχετε σε τέτοιες καμπάνιες ή προωθητικές ενέργειες, καθώς θα σας ζητηθεί να συμμορφωθείτε με αυτές εάν επιλέξετε να συμμετέχετε. Όλοι οι πρόσθετοι όροι ή ειδοποιήσεις σχετικά με το απόρρητο θα σας δοθούν σε εμφανές σημείο.

 

Έκδοση: 24 Μαΐου 2018

 

 

Yoga Breath Of Life

Our Centre has been running since 2006 as a non profit organization emphasises on physical and mental health, including Hatha Yoga Classes, Yoga Retreat Crete - Greece and Yoga Teacher Training Courses Crete - Greece.

Latest News

26 April 2021
26 April 2021
07 December 2015

Contact Us

Street Papapetrou Gavala 99
Μesabelies Ηraklion city Crete

+30 694712 2881
  pnoizois@live.com

 

Our Location